Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Soutěže

Hledáme XL modelky!


Redakce Marianne si spolu s Mercedes-Benz Prague Fashion Weekend 2013 dovolují oslovit krásné ženy plných tvarů. Přihlaste se a staňte se jednou z modelek na přehlídce Ivany Follové!

Redakce Marianne | 10. 08. 2013


Ve dnech 18. až 22. září Praha opět ožije módou! Chystá se další ročník Prague Fashion Weekendu (PFW), tedy projektu, který je zaměřen na podporu a prezentaci českých módních návrhářů a značek. Zatímco loňský stan, dějiště záplavy strhujících módních přehlídek, byl umístěn na dohled samotného Pražského hradu, letos organizátoři vybrali prostranství před hotelem InterContinental na Starém Městě. Svědci módní události tak budou mít na dohled i samotnou Mekku luxusních nákupů – Pařížskou ulici.

Koho hledáme?

S Marianne máte nyní jedinečnou možnost, jak se do PFW zapojit více než jen jako divačka! Spolu s organizátory akce hledáme modelky plných ženských tvarů pro přehlídku návrhářky Ivany Follové. Akce proběhne 20. září 2013 v rámci prestižní módní akce Mercedes-Benz Prague Fashion Weekend. Setkáte se tak například i s herečkou Ilonou Svobodovou, která bude stejně jako vy jednou z modelek na této přehlídce.

PFW-stan-3D-0vizualizace1

Podmínky pro účast na přehlídce:

  • konfekční velikost 42–48

  • výška od 170 do 178 cm

  • věkově bez omezení

Dámy odpovídající těmto požadavkům pozveme na modelingový workshop, kde vám profesionálové z řad organizátorů a partnerů Mercedes-Benz Prague Fashion Weekendu poradí s vizáží a hairstylingem a také vás provedou krátkou školou chůze. Workshop se bude konat 5. 9. 2013 v Praze. Vybrané adeptky budeme kontaktovat telefonicky.

Využijte tuto jedinečnou příležitost vyzkoušet si roli modelky. Ukažte, že i ženy, které nemají bájné míry 90-60-90, jsou okouzlující a krásné! Přihlaste se do 27. 8. a pošlete foto celé postavy, včetně svého jména, příjmení, telefonního čísla a své výšky na adresu [email protected]. Do předmětu e-mailu uveďte heslo ‚XL modelka‘.

Těšíme se na vaše příspěvky!

Více o PFW se dozvíte ZDE, webové stránky návrhářky Ivany Follové můžete navštívit ZDE.