Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Cestování

Hledáte ideální dovolenou? Nejdříve zjistěte, jaký jste druh cestovatele

Info ikona

Najít dovolenou snů není vůbec snadné. Někdo touží po desetidenním relaxu u moře, jiný dává přednost dobrodružství, které bude okořeněno o tamní kulturu. Pokud si ale ujasníte, jaký typ cestovatele jste, pak i samotný výběr destinace, potažmo hotelu, bude jednodušší.

Promotion | 3. 10. 2019

Hledač relaxu

Vzduch provoněný solí z oceánu, celodenní sledování delfínů, projížďky na člunu či zkoumání barevného podmořského světa Indického oceánu. To vše doplněné o bydlení v dřevěném domečku na pláži, ve kterém budete naprosto odříznuti od rušného a hektického světa. Líbí se vám tato představa? Pak jste hledač relaxu, který má na dovolené jediný cíl – odpočinout si a načerpat nové síly.

Hotel
Komplex hotelu Constance Halaveli Maldives.

Právě vám by mohl vyhovovat hotel Constance Halaveli Maldives, ležící na severu Ari Atoll na Maledivách, či hotel Constance Moofushi Maldives, který se naopak nachází na jihu Ari Atoll. Oba rezorty spojuje skvělý přístup do oceánu, který ocení potápěči či nadšení šnorchlisté. Pokud si na dovolené chcete přece jenom odpočinout, pak na vás čeká lekce ranní jógy při východu slunce či hotový ráj na zemi v podobě procedur v lázních U Spa by Constance. Samotnou třešničkou na dortu jsou hotelové restaurace a vinný sklípek, který nabízí široký výběr vín z celého světa.

Hotel
V hotelu Constance Moofushi Maldives na vás čeká nevšední ubytování. 

Zvídavý dobrodruh

Vidina celodenního odpočívání na pláži není pro každého. Obzvláště se nemusí zamlouvat dobrodruhům tělem i duší. Pokud do této cestovatelské kategorie spadáte, pak si cílovou destinaci vybírejte opravdu pečlivě.

Zvídaví dobrodruzi se ani jeden den nesmí nudit, a právě proto si zamilují 115 ostrovů Seychelského souostroví. Všechny místní expedice začínají z hlavního ostrova Mahé, který se může pochlubit nejen nejmenším hlavním městem na světě – Victoria, ale také mnoha přírodními památkami a krásnými plážemi. Na západním pobřeží ostrova, uprostřed 120 hektarů mangrovových lesů, naleznete oázu zvanou Constance Ephelia Seychelles. Uvnitř tohoto rezortu si můžete užít hned několik sportovních aktivit – od potápění po létání nad tropickými lesy na zipline. A pokud přece jenom zatoužíte po odpočinku, dostane se vám ho v největších lázní U Spa od Constance v Indickém oceánu.

Hotel
Užijte si jógu v Constance Ephelia Seychelles.

Oproti tomu v hotelu Constance Lemuria Praslin, který leží na kopcích v severozápadní části ostrova Praslin, se zalíbí všem golfovým nadšencům. Osmnácti jamkové hřiště, čtyři restaurace a pět barů jsou chloubou rezidence. Nutno dodat, že hotel se nachází v zátoce Anse Kerlan, mezi třemi bílými plážemi, přičemž jedna z nich – Anse Georgette patří k deseti nejkrásnějším plážím světa.

Hotel
Constance Lemuria Praslin je rájem pro golfisty. 

Perfekcionista

Existuje typ nerozhodných cestovatelů, kteří rádi kombinují aktivní dovolenou s dovolenou na pláži. V mnoha případech jde o rodiny s dětmi nebo některé páry. Právě pro tento typ rekreantů je perfektním řešením ostrov Mauricius.

Hotel
Krásné pokoje v hotelu Constance Belle Mare Plage.

Návštěvu přírodních zázraků Mauriciu - majestátní hory Le Morne Brabant, vodopádu Chamarel či barevných písečných dun, můžete krásně zkombinovat s odpoledním relaxem na pláži. Skvělým výchozím bodem pro vás bude hotel Constance Belle Mare Plage, který je postaven podél bílých písečných pláží a chráněn korálovým útesem. Zároveň je zasazen do tropických zahrad, ve kterých najdete stín před mauricijským sluncem. Aktivnější dovolenkáři se zde mohou potápět nebo navštívit pořádané workshopy, rodiny s dětmi zase ocení místní klid a pohodovou atmosféru. Dále je toto místo gastronomickým rájem, ve kterém najdete bohatý výběr jídel, čerstvé mořské plody či ovocné koktejly. Rezort Constance Le Prince Maurice navíc nabízí jedinečný zážitek ve formě skvělých lázní, ve kterých vás budou hýčkat kvalitními kosmetickými produkty značky Sisley. Po této relaxační části si následně můžete dopřát gurmánské hody v plovoucí restauraci Le Barachois. No není to sen?

Hotel
Dopřejte si jídlo v plovoucí restauraci v hotelu Constance Le Prince Maurice.