Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Soutěže

Hrajte o designovou lampu od českého výrobce!


Interier Říčany uvádí na trh jedinečnou stolní LED lampu čtvrté generace. A vy ji můžete vyhrát!

Redakce Marianne | 17. 05. 2013

Tradiční český výrobce kancelářského nábytku představuje novou stolní LED lampu ALFA 1100, která kromě elegantního organického designu přináší i úsporu energie až o 85 %! Umožňuje to nová LED technologie čtvrté generace, která uživatelům dává na výběr mezi studeným, teplým a denním světlem v pěti různých intenzitách.

Stolní LED lampa ALFA 1100 je ideální pro efektivní, a přitom příjemné osvětlení pracovního místa. Vysoce výkonný LED zdroj s rovnoměrným a koncentrovaným zářením nabízí měkké osvětlení podobné dennímu světlu. Unikátní LED technologie čtvrté generace zaručuje výraznou úsporu energie a zároveň také extrémně dlouhou životnost záření – až desetkrát více než u běžných žárovek.

Chcete tuto krásnou ekologickou lampičku vyhrát? Není nic snazšího! Až do 24. května soutěžíme o dvě LED lampy ALFA 1100. Co musíte pro výhru udělat? Zodpovězte jednoduchou otázku a odpověď na ni následně zašlete do 24. 5. 2013 na e-mail [email protected]. Do předmětu e-mailu uveďte heslo ‚ALFA 1100‘ a do textu své jméno a adresu. Vyhrává 350. a 700. správná odpověď.

Soutěž ukončena, vyhrávají:

Jana Kopecká, Litomyšl

Helena Dobrovolská, Praha 10

Nápovědu hledejte na http://www.interier-ricany.cz/.

Odesláním formuláře souhlasíte s všeobecnými podmínkami a také s podmínkami užívání internetových stránek.

Hrajte o designovou lampu od českého výrobce!