Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Hravé šperky pro vaši malou parádnici

Bude je zbožňovat a připadat si jako princezna.

Promotion | 27. 07. 2018

Někdy se nám zdají šperky pro děti jsou tak krásné, že bychom je nosily samy. Jsou roztomilé, jemné a připomínají nám tu malou holčičku v nás. 

Přesně taková je dětská kolekce šperků z klenotnictví HALADA. A protože léto je časem svateb, oslav a dalších výjimečných událostí, je vhodné k outfitu vaší malé princezny pořídit i nějakou tu “parádu”, jak se v řeči holčiček říká. Roztomilé dětské náušnice z kolekcí Kid's a Sweetheart budou skvěle ladit ke každým šatičkám, stejně jako pastelové náhrdelníky nebo náramky s motivy zvířátek. 

Halada kids
Dětské náušnice, Halada

Tučňáci, želvičky, motýlci nebo kytičky vykouzlí úsměv na tváři každé holčičky. A vědomí, že má na sobě krásný šperk, jí přinese pocit výjimečnosti. Bude to její vzácný poklad. 

Halada kids
Dětské náramky, Halada

Nikdo nerozumí rodině víc než rodinné klenotnictví Halada, které od počátku pohání láska k řemeslu. Již 26 let je synonymem luxusní elegance a záruky mimořádné světové kvality. A není nic krásnějšího, než udělat malé holčičce radost šperkem, který pak jednou bude moci zase věnovat své dceři nebo vnučce.

Dětské kolekce Kid's a Sweetheart

Více o dětské kolekci a špercích Halada ZDE.