Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Hýčkejte nejen sebe, ale i své děti. Tipy na nejlepší dětskou kosmetiku!

Dopřejte svým malým ratolestem voňavou koupel a potom je zahalte do peřinky z těch nej pečujících ingrediencí.

Markéta Vörös | 10. 04. 2020

Tučňák je parťák

Značka Bioderma se nejmenším věnuje s řadou ABCDerm, která respektuje jemnou pokožku kojenců a malých dětí. Je vhodná i pro novorozená miminka, s výjimkou předčasně narozených dětí. V řadě najdete sprchový gel, šampon na jemné vlásky, tělový olejíček i krém kolem očí a rtů. 

jasjflksjfljs
Jemný pěnivý gel pro každodenní hygienu miminek, ABCDerm Gel Moussant, Bioderma, 1000ml, 519 Kč, Notino

Designérské balení

Nová dětská kosmetika Manufaktura Baby Friendly s extra jemným složením nabízí ohleduplnou péči od hlavy až k patě. Mimořádně jemné přírodní receptury bez obsahu sulfátů, parabenů, ropných olejů a alergenních parfémů jsou obohaceny o poctivé rostlinné oleje a účinný ovesný výtažek s obsahem cenného beta-glukanu. Baby kosmetika je dermatologicky testována a je vhodná i pro novorozence a děti s obzvláště citlivou pokožkou. O design se postarala ilustrátorka a animátorka Alžběta Göbelová. 

kjdskjfskjflk
Zleva: Jemný dětský vlasový šampon s ovesným olejem a panthenolem, 320ml, 229 Kč; Jemná dětská mycí & koupelová emulze s mandlovým a ovesným olejem, 320ml, 219 Kč; Pečující dětský olej s mandlovým, meruňkovým a ovesným olejem, 155ml, 249 Kč; Jemný dětský výživný krém na tvář a tělo s mandlovým a ovesným olejem, 100ml, 219 Kč, vše Manufaktura

Hlavně zábavně!

Koupelové produkty od Lush jsou ikonou a děti je zbožňují. Beruška vykouzlí ovocno-květinovou koupel s peprmintem, zatímco koupelové želé ve tvaru želvičky provoní koupelnu cypřišem, santalem a borovicí. 

cjskjfsajflks
Zleva: Koupelové želé Turtle, 200 Kč; Koupelová pěna Ladybird, 200 Kč, prodává Lush

Jako v peřince

Bio šlehané měsíčkové máslo je z dílný české značky Saloos. Obsahuje ingredience jako bio bambucké máslo, bio extrakt z měsíčku lékařského a éterických olejů z heřmánku a levandule. Heřmánek je známý pro své zklidňující účinky na pokožku, zmírňuje neklid a působí proti nadýmání a plynatosti. Levandulový éterický olej působí výborně na zklidnění psychiky a navozuje příjemný spánek.

ndsdsljfksjflj
Bio měsíčkové dětské máslo, Saloos,150 ml, 186 Kč

Když se potká luxus s čistým složením

Luxusní dětská kosmetika Little Butterfly se pyšní mnoha certifikáty - ECO CERT, Vegan, Cruelty Free a dalšími. Neobsahuje žádné minerální oleje, parabeny, silikony ani uměle přidané vůně. Prostě to nejlepší, co svému miminku můžete dopřát!

jsdslkjfksjf
Zleva: Little Butterfly Baby Wrapped in Love zklidňující pleťový krém, 50 ml, 850 Kč; Little Butterfly Baby Floating on Clouds mléko do koupele, 250 ml, 790 Kč, prodává Profimed Baby