Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Ideální na babí léto: přírodní materiály

Léto ještě ani zdaleka nekončí! Poradíme vám, v čem chodit do kanceláře nejen v horké, ale i v chladnější dny, které právě nastaly.

Redakce Marianne | 26. 08. 2013


Schůzka střídá schůzku a vy nevíte, co na sebe? Vsaďte na prodyšné materiály, které vám i v nestálém počasí zajistí komfort. My jsme si zamilovali len a hedvábí. Oba tyto materiály jsou právě na výsluní a jsou hojně zastoupeny nejen u návrhářů, ale i v obchodech! Právě teď můžete nadčasové kousky z těchto materiálů pořídit v Gantu, a to až s 30% slevou! Zároveň můžete rovnou okouknout i novou podzimní kolekci, která již je k vidění na všech prodejnách značky Gant.

Luxusní hedvábí

Hedvábí je po právu přezdíváno královna látek. Oceníte na něm především jeho výjimečnou hebkost, pevnost a lesk. A nosit ho můžete po celý rok! V létě vás příjemně zchladí, v zimě vás naopak zahřeje. V aktuální kolekci Gant naleznete nadčasové hedvábné šaty, topy, košile či šátky.

Poctivý len

Len patří k nejstarším šlechtěným rostlinám na světě. Je nenahraditelný zejména v letním období, a to díky svému chladivému charakteru – ve lněném oblečení se potíme 1,5krát méně než v bavlněném. Navíc jsou lněné tkaniny přirozeně antibakteriální, chrání proti UV záření, nevytvářejí statickou elektřinu, nepřitahují a nepohlcují prach. Ani s údržbou si nemusíme dělat starosti, lněné oděvy se mohou prát v pračce a dobře snášejí vysoké teploty při žehlení.

Podívejte se do galerie a inspirujte se, jak tyto jedinečné kousky nosit!

Ideální na babí léto: přírodní materiály