Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Inspirujte se vévodkyní ze Sussexu. Toto je 5 outfitů, které se hodí na pracovní schůzku

“Módu si můžete koupit, ale styl, ten musíte mít.” Už Coco Chanel hlásala, že módní trendy rychle vyblednou a to jediné, co nám zůstane, je styl. Proto investujte do kvalitních materiálů a střihů. Noste oblečení od lokálních návrhářů, u nichž si můžete být stoprocentně jistí, že oblečení šijí v Česku a z těch nejlepších látek. Vydrží vám leta.

Anonymous | 14. 08. 2018

1. Najděte si barvu & střihy lichotící vaší postavě

Meghan ví přesně, jaká barva bude slušet její čokoládové pleti. Nejvíce se nám líbí ve smaragdově zelené a přiléhavém outfitu, v němž se nedávno ukázala po boku prince Harryho na jedné z oficiálních návštěv. Tato sukně střižená do tvaru A bude slušet i vám, obzvlášť pokud máte postavu ve tvaru hrušky. Vyberte si nejlépe takovou, která má délku ke kolenům a vyšší pas. Zdůrazníte tím váš štíhlý trup.

Meghan

2. Nechte si ušít šaty či kostým na míru

Dobře padnoucí oblečení je vizitkou každé úspěšné ženy. Pokud vás nebaví hledat správnou velikost v běžné konfekci a nosit kostýmy jako polovina žen ve vaší práci, pak je právě pro vás určena služba “made to measure” neboli šití na míru. Poradíme vám, najděte si nějakou šikovnou švadlenku, která vám bude pomáhat s úpravou oblečení, aby vám perfektně sedělo.

Meghan

3. Oživte své oblečení nápaditými doplňky

Jednoduché šaty zpestříte úzkým koženým páskem a kloboukem. Naučte se jej nosit jako vévodkyně. Promění váš minimalistický outfit a posune ho o několik příček nahoru. Klobouk se vám navíc bude hodit jako ochrana před nepříznivým deštěm a větrem – nejlepší společník pro nadcházející sezónu.

Meghan

4. Kombinujte formální oblečení se smart casual

Další tip, jak být šik! Ležérní volnočasové oblečení (třeba jednoduché bavlněné tílko) povýšíte skvěle padnoucím kostýmkem. Zaručeně tím rozbijete kancelářskou nudu.

Meghan

5. Pořiďte si stylové černé psaníčko

Tento módní kousek se vám jen tak neokouká. Na černé psaníčko sází Meghan i Kate, a nebojí se ho vytáhnout opakovaně. Skvěle se hodí ke společenským pouzdrovým šatům, ale i k jednobarevnému kabátku.

Meghan

Autorka textu: Dominika Bártová

ČTĚTE TAKÉ: Inspirovala se Angelina Jolie stylem Meghan a Kate?