Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Jak dopadlo testování cushion make-upu od Nivea?

Před měsícem jsme vyhlásili soutěž o testování houbičkového make-upu s kyselinou hyaluronovou, který dodá pleti potřebnou hydrataci, výživu a krytí. Co na cushion make-up říkaly naše čtenářky? Zjistíte níže.

Promotion | 2. 10. 2019

Co vlastně lze od houbičkového make-upu Nivea Cushion Hyaluron Cellular Filler čekat? Obsahuje kyselinu hyaluronovou poskytující celodenní hydrataci a vyhlazení vrásek. Díky SPF 15 funguje také jako spolehlivá ochrana proti slunečnímu záření.

jdfdjsgksd

Jeho aplikace je jednoduchá, stačí ho pouze vyndat z kabelky a aplikovat kdekoliv se nacházíte - doma, na cestě do práce nebo po tréninku ve fitku. Právě chytré a hygienické houbičkové balení zajistí, že aplikujete přesně takové množství, které potřebujete a navíc bez obav, že vám make-up třeba při cestování v kabelce vyteče.

fdslkjldksjf

Nejen, že se aplikuje jednoduše a zvládne to opravdu každá žena, na obličeji ho během dne vůbec necítíte. Zároveň je pleť hydratovaná, rozzářená a přirozeně "dokonalá". Pak už vám stačí jen trocha řasenky a oblíbená rtěnka... nic víc totiž nepotřebujete! A během dne navíc můžete make-up kdykoliv upravit pár jemnými doteky. Zamilovaly jsme si ho i my v redakci...

skdjsajflkj

A co na něj říkaly testující čtenářky Marianne?  

jdfoidsljgldk

 

Neuvěřitelných 85,2 % testujících žen by houbičkový make-up doporučily své kamarádce a maximálně jim vyhovoval způsob aplikace. 

Co na něj říkaly naše testující?

Lucie M.

"Vyhovuje mi způsob aplikace - díky houbičce není nutné používat štětec, nebo si špinit ruce, celé balení je velice vydařené - oceňuji velikost - tak akorát do kabelky. Navíc je včetně zrcátka, takže na korekci make-upu během dne ideální."

Monika Ch.

"Na aplikaci se mi líbí, že nemusím neustále hledat vhodný štětec na nanesení, neb v balení Cellular Crushion je již houbička obsažena. Taky se mi moc líbí, že make-up kvůli své konzistenci nevytéká a tak nehrozí žádná nehoda při jeho transportu např. v kabelce."

Lea K.

"Nepotřebuji žádné další pomůcky, příjemné při cestování."

Hana S.

"Lze použít kdekoliv, je hygienický a rovnoměrně zabarví. Líbí se mi i zrcátko, které je praktické. Jiný make-up nanáším prsty a při této aplikaci zůstávám čistá."

A co vy, vyzkoušíte také houbičkový make-up Nivea?