Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Jak dopadlo testování liftingové péče Rénergie Multi–Lift od Lancôme?

Promotion | 18. 10. 2018

Milé čtenářky,

na konci srpna jste mohly soutěžit o testování liftingové péče Lancôme. Stačilo vyplnit formulář a my vybrali padesát z vás, které získaly krém Rénergie Multi–Lift. O jeho zázračných účincích jsme vám již psali zde. Výherkyně je mohly vyzkoušet přímo na vlastní kůži a krém testovaly po dobu tří týdnů. Jaké byly jejich dojmy?

lancome

Hned po prvním nanesení byly výherkyně nadšené z konzistence, která se krásně roztírá a rychle se vstřebává do pokožky. Většina uvedla, že textura krému je příjemná, hedvábná, osvěžující a snadno nanáší. „Je to úplný wellness zážitek, na aplikaci se vždy těším“ uvedla čtenářka Iveta

Více než polovina čtenářek po dobu testování krém používala denně. Pravidelným nanášením tak podpořily jeho účinky. Již po týdnu jsem cítila, že je pleť pevnější, celkově vyhlazenější a rozjasněnější. Po třech týdnech byly účinky na pleti opravdu vidět. sobila mladistvěji a zdravěji. Rozhodně bych krém doporučila všem, co chtějí mít výsledky velmi rychle.“ svěřila se nám čtenářka Lucie. 

Výsledky v konkrétních číslech:

96 % testujících uvedlo, že má pleť celkově omlazenou.

83 % testujících mělo rozjasněnou pleť, 92 % také vypnutou, 92 % zároveň zregenerovanou a 87 % hydratovanou.

100 % by krém Rénergie Multi–Lift doporučilo kamarádce.

Již po prvním použití nám čtenářky psaly, jak jsou z produktu nadšené a děkovaly nám, že jsme jim dali možnost účinky krému Rénergie Multi–Lift zkusit na vlastní kůžiJak je vidět, výsledky testování dopadly fantasticky, takže se není čemu divit, že naprostá většina čtenářek by krém Rénergie Multi–Lift zařadila do každodenní péče o pleť. Také toužíte po hedvábné a omlazené pleti? Neváhejte a pořiďte si krém Rénergie Multi–Lift, protože tyto ženy jsou důkazem, že je opravdovým pomocníkem v boji proti vráskám.