Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Jak dopadlo testování pleťové řady Nivea Hyalluron Cellular Filler?

Info ikona
Nivea

Před dvěma měsíci jsme na webu Marianne vyhlásili testování nové řady Hyaluron Cellular Filler od značky NIVEA. Zapojilo se několik čtenářek, které měly možnost zařadit tuto novinku do své pravidelné péče o pleť. Splnily produkty jejich očekávání? Jaké pocity měly testující během pravidelného používání a pořídily by si řadu Hyaluron Cellular Filler znovu?

Promotion | 19. 10. 2020

Svůj dojem nám sdělilo 25 testujících a až 92 % uvedlo, že celá řada splnila jejich očekávání. Hyaluron Cellular Filler obsahuje kyselinu hyaluronovou a formuli posilující tvorbu kolagenu – Collagen Booster. Tahle silná dvojka obnovuje buňky neuvěřitelně rychle, o 33 % za pouhý jeden den! Navíc podporuje pleť, aby produkovala svůj vlastní kolagen. Výsledkem jsou pevnější kontury, méně vrásek a pokožka, která vypadá viditelně mladší. Den po dni je pleť pevnější, rozjasněná a svěží. Takový pocit mělo 100 % dotázaných a navíc dodaly, že pleť byla krásně vyživená a hydratovaná. Nejviditelnější výsledky pak zaznamenaly u Hydratačního séra-esence Hyaluron Cellular Filler, které je prvním krokem z celkové péče. Rychle se vstřebává, vyplňuje pleť a připravuje ji na další produkty.

"Nivea je kosmetika s tradicí. Nedám na ni dopustit." - testující Jana

Nivea

Testující měly možnost vyzkoušet všechny čtyři kroky:

Info ikona
Nivea

1. Krok: Hydratační sérum-esence Hyaluron Cellular Filler 

2. Krok: Vyplňující perlové sérum, Hyaluron Cellular Filler

3. Krok: Zpevňující denní krém Hyaluron Cellular Filler

4. Krok: Zpevňující oční krém Hyaluron Cellular Filler

„Pleť byla již po několika dnech používání hladká na dotek a vypnutá. Vrásky kolem očí jsou vyplněné a méně viditelné.“ - testující Lenka

Nivea

88 % uvedlo, že tento postup jim vyhovuje a jednoznačně ho zařadí do své každodenní rutiny. A celých 100 % testujících by řadu Hyaluron Cellular Filler doporučilo své kamarádce. Přesvědčily vás reakce testujících čtenářek na obnovující řadu? Pak ji neváhejte vyzkoušet!