Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Jak na nákupy na internetu efektivně

Nakupování na internetu je neustále populárnější. Je to pohodlné a často mnohem výhodnější než nákupy v kamenných prodejnách. Navíc to má spoustu dalších výhod, například můžete zboží do 14 dní zdarma vrátit a navíc přitom neutrácet své peníze. Jak?

Promotion | 25. 10. 2019

Na internetu dnes koupíte opravdu všechno – od drogerie přes oblečení až po auta. Nevýhodou však často je nemožnost si zboží před zaplacením prohlédnout. Tento problém ale hravě vyřešil MALL Pay se svojí odloženou platbou. Díky ní tak máte až 14 dní na to za zboží zaplatit a máte tak čas si ho v klidu prohlédnout a vyzkoušet. A přicházejí s tím i další výhody.

Jak to funguje?

MALL Pay (dříve známé jako Lymet či Kup Najisto) je způsob platby, který vám umožňuje za zboží zaplatit až za 14 dní po doručení. A funguje to velmi jednoduše:

1. V e-eshopu si vyberte, co potřebujete, stejně jako obvykle

2. Jako způsob platby zvolte odloženou platbu MALL Pay

3. Nechte si zboží doručit a v klidu ho doma vyzkoušejte

4. Zaplaťte za 14 dní

mall

Žádné úroky nebo jiné poplatky nečekejte - celá služba je zcela zdarma, pokud zaplatíte do 14 dní od objednání zboží. Odložená platba je, jak už bylo zmíněno, způsob platby, nikoli půjčka. Navíc, abyste na platbu nezapomněli, přijde vám e-mailem a sms s upozorněním na blížící se splatnost.

Proč využívat odloženou platbu?

Oproti dobírce má odložená platba tu výhodu, že si zboží, ať už je to oblečení, doplňky, parfém nebo třeba i pelíšek pro svého domácího mazlíčka, můžete vyzkoušet ještě před tím, než zaplatíte. To u dobírky není možné. Navíc s MALL Pay sbíráte i odměny za nákup a můžete tak získat až 50% slevu na oblíbené produkty nebo dopravu zdarma na výdejny Mall.cz.

Nahradí odložená platba dobírku?

Dobírka je dnes ještě stále nejoblíbenějším způsobem platby při nákupu na internetu. Ale možnost odložené platby jí šlape na paty. Pozornost si získává zejména možností si zboží po převzetí prohlédnout a zaplatit až za 14 dní. Rozdíly jsou patrné i při reklamaci, kde musíte u dobírky čekat, až vám prodejce vrátí peníze zpět, a tomu často může předcházet dlouhý proces. Naproti tomu odložená platba tento problém řeší velmi jednoduše. Tím, že za zboží můžete zaplatit kdykoliv do 14 dnů, tak i jej můžete do 14 dnů také bez problémů vrátit. A jelikož jste ještě nic nezaplatili, odpadne i složitý proces vrácení peněz.