Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

Jak se naučit jazyky snadno a rychle? Čtěte!

Wall Street English sdružuje 4 sekce dle výukových jazyků. Wall Street English pro angličtinu, Škola němčiny Praha, Škola francouzštiny Praha a Škola češtiny Praha (nejen) pro cizince.

Promotion | 12. 09. 2017

Výuky vždy probíhá pomocí metody flipped learning – lekce ve velmi malých skupinkách do 3 lidí jsou doplněny domácí online přípravou se systémem Speexx, který již dva roky úspěšně pomáhá moderní metodou připravit studenty rychleji a všestraněji i k mezinárodním zkouškám. Studovat díky němu můžete zcela kdekoliv na vašem oblíbeném zařízení. Tento program zapadá zcela skvěle do metody, ve kterou Wall Street English věří a která přináší výsledky. Studovat můžete nejen z Vašich chytrých zařízení, ale (kromě angličtiny) dostanete i tištěnou výukovou učebnici.

 Wall Street English

Mluviti zlato!

Určitě je dobré znát pravidla gramatiky, nicméně k čemu jsou vám sešity plné pouček, když je vaším problémem sebrat odvahu a promluvit? Vybírejte proto z nabídky kurzů, které se zaměřují především na rozvíjení komunikace s rodilými mluvčími. Díky tomu, že se na jejich lekcích setkáte s certifikovanými mluvčími z celého světa, nezaskočí vás ani pracovní pohovor v cizím jayce, ani zbloudilí novozélandští turisté, kteří vás požádají o pomoc.

 Wall Street English

Hodiny šité na míru

Velkým plusem je také individuální přístup a velmi malé pracovní skupiny v hodinách. Jistě jste se setkali s kurzem, ve kterém jste se při hodinové lekci sotva jednou dostala ke slovu. To se vám ve Wall Street English nestane. Pokud navíc nemáte čas na pravidelná setkání v určitou dobu, nejsou žádným problémem online lekce s následnými osobními konzultacemi s lektorem podle toho, jak vám to dovoluje váš diář. Kromě obecné znalosti jazyka si můžete ve Wall Street English zdokonalit i schopnosti komunikace v odborné a profesní rovině a úroveň B2, kterou jste s rozpaky psala do vašeho životopisu, se může rázem proměnit v C1 s certifikátem z mezinárodní zkoušky!

Náš tip:

Chtějí se vaši zahraniční přátele zdokonalit v češtině? I pro ně jsou ve Wall Streetu online kurzy s osobními setkáními.

www.wallstreetenglish.cz

Představujeme vylepšenou výukovou metodu