Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Jak se obléct na první rande?

Máte před sebou první rande? V tom případě jste určitě alespoň maličko nervózní. První rande je klíčové a udává směr dalšímu vývoji vztahu – když to nevyjde na prvním rande, zpravidla to nevyjde vůbec. Ženy si dávají záležet s pečlivou přípravou – depilace celého těla, dokonalý make-up, perfektní účes a samozřejmě také vhodný outfit. A právě na ten se v dnešním článku zaměříme.

Promotion | 10. 12. 2019

Jak se vhodně obléct na rande? Zkuste některý z našich outfitů!

Vybíráte vhodný outfit na první rande a nevíte si rady? Vaše šatní skříň doslova praská ve švech, ale vy před ní zoufale stojíte s prázdnýma rukama a v hlavě ani jeden nápad na perfektní look? Žádný strach! My pro vás máme rovnou tři super outfity, které jsou na první schůzku naprosto ideální!

Outfit první: tmavé džíny, basic bílé tričko a kožená bunda

Milujete jednoduchost? Tak super! V tom případě vás první outfit určitě nadchne. Skládá se z tmavých džín, obyčejného bílého trička a kožené bundy – klidně i křiváka. Dobře padnoucí džíny Wrangler jsou trefa do černého, proto dobře vybírejte a klidně se spolehněte na tuto zmíněnou a již ověřenou značku, která nabízí perfektní kousky.

Outfit druhý: legíny, delší tunika a sáčko

Pro ženy vyznávající elegantní outfit máme super tip v podobě našeho druhého outfitu. Ten se skládá z legín (ideálně v tmavé barvě), delší tuniky sahající minimálně pod zadek a dobře padnoucího sáčka. K tomuto outfitu můžete obout kozačky sahající třeba až ke kolenům, dodáte svému looku na nadčasovosti.

Outft třetí: šaty, džínová bunda a boty na podpatku

Do třetice všeho dobrého je tu outfit, který nadchne každou romantickou dušičku. K ženám šaty patří, o tom nemusí být sporu. Působíme díky nim něžně a žensky, což na muže platí. Kombinace romantických šatiček, džínové bundy a botiček na podpatku zkrátka nemůže dopadnout jinak, nežli na jedničku s hvězdičkou.