Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

Jak se učesat na ples?

Sezona plná večírků, oslav a slavnostních dní je tady. K dokonalému outfitu by měly ladit také vlasy. Proto se značka Redken spojila se známým salonem Red a pod vedením jeho kreativní ředitelky a top kadeřnice Mirky Hajdové vytvořily kolekci videí, která vás budou kolekcí slavnostních účesů Red for Redken inspirovat.

{mp4}master_red2{/mp4}

Mirka Hajdová nám také odpověděla na několik otázek ohledně projektu:

Za jakým účelem jste vytvořili tato videa?
Chtěli jsme ukázat, že společenské účesy se dají dělat i jinak, než jsou tady kadeřníci zvyklí. Že můžou být velmi originální, moderní, kreativní a sofistikované.

Pro koho jsou videa určena?
Tato videa jsou jak pro kadeřníky, tak pro finální klienty. Cílem je ukázat, jak vybočit z tvorby klasických svátečních účesů, a dopřát tak klientovi možnost volby.

Kolik účesů jste připravili?
Na videích můžete videť celkem čtyři účesy. Každý z nich má ale zároveň několik variant úpravy. Záleží to opravdu na kreativitě každého kadeřníka a v neposlední řadě na přání klienta.

Je mezi těmito účesy nějaké pojítko? Mají něco společného?
Asi bych se nebála říct, že je to dokonalost a čistota provedení. Každý účes je určený nejen pro jiný typ klienta, ale i kadeřníka. Společného mají také klienta, který hledá jedinečný styl.

Kde je možné se na videa podívat?
Všechna videa jsou na facebookové stránce značky Redken: www.facebook.com/redken/videos.

 

Jak se učesat na ples?

Souvislející články