Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Jak správně vybrat snubní prsteny

Ano, vezmu si tě. Tato věta je pro mnoho z nás v životě tou nejzásadnější, přesto se však s jejím vyřčením roztáčí obrovský kolotoč povinností. Stejně jako vhodné místo či svatební šaty hraje velkou roli i volba snubních prstenů. Jejich správný výběr je však těžší, než se na první pohled může zdát.

Promotion | 12. 07. 2018

Protože snubní prsteny se stanou symbolem vaší společné lásky, neměli byste jejich výběr brát na lehkou váhu. Důležitý není jen výběr materiálu, ale také barvy, kamenů či povrchové úpravy. Úplně nejdůležitějším aspektem je však volba vhodné velikosti, která vám zaručí, že váš svatební obřad proběhne bez zbytečných faux pas a že prsten během společného života neztratíte.

Marry Me by Halada
Snubní prsteny Marry Me by Halada

SPRÁVNÁ VELIKOST

Abyste si byli 100% jistí, určitě zapomeňte na měření pomocí kousku provázku nebo proužku papíru. Jde totiž o jednu z nejméně přesných metod, která vám může přinést jen problémy navíc. Nejosvědčenějším způsobem se jeví zkouška prstýnků přímo v kamenném zlatnictví, které disponuje speciálními zkušebními kroužky a vyškoleným personálem. Velice důležité je změřit svůj prsteníček na správné ruce - zpravidla se pro nošení snubního prstenu vybírá ta levá.

Marry Me by Halada
Snubní prsteny Marry Me by Halada

NA CO SI DÁT POZOR

Přihlédnout byste měli také k dalším aspektům, které se podílí na otékání vašich prstů, jež by mohlo určení správné velikosti znemožnit. Jedná se nejen o váš aktuální zdravotní stav a denní dobu, ale především o venkovní teplotu. Mnoho lidí má tak například v letních horkých dnech až o půl velikosti větší číslo než v běžném stavu. Obezřetné by měly být samozřejmě i těhotné ženy, u kterých se velikost prstů s blížícím se datem porodu stále zvětšuje. 

Marry Me by Halada
Snubní prsteny Marry Me by Halada

SÁZKA NA JISTOTU

Pokud hledáte to nejlepší místo pro výběr a zkoušku snubních prstenů, zamiřte přímo do klenotnictví MARRY ME BY HALADA nacházejícího se v centru Prahy. Milý a profesionální personál tu bez problémů zjistí velikost vašich prstenů, které spolehlivě zpečetí vaše manželství. Navíc si zde vyberete z elegantních, moderních i luxusních kolekcí prstenů. 

halada
Butik Marry Me by Halada, Na Příkopě 583/15, Praha 1

 

Objevte snubní prsteny Marry Me by Halada

Více na www.marry-me.cz a www.halada.cz


SVATBA MARIANNE

Své snubní prsteny si v butiku Marry Me by Halala vybíral i vítězný pár Svatby Marianne