Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Jak vyjádřit nekonečnost lásky či přátelství?

Ležatá osmička je oblíbeným symbolem nehynoucí lásky a pevného vztahu. Často se objevuje na špercích, které toto poselství vyjádří beze slov.

Promotion | 10. 02. 2020

Nejkrásnější ženou je vždy ta, co se cítí šťastně, spokojeně a sebevědomě – každý den a za každých okolností. Nejhezčí ozdobou je bezesporu její úsměv. A ten jí na tváři zajisté vykouzlí krásný šperk, který skvěle podtrhne její půvab. Apart je tady od toho, aby vám pomohl s výběrem vhodného doplňku. Rozmanitá nabídka uspokojí i toho nejnáročnějšího klienta, protože obsahuje stovky šperků s různými motivy.

Jedny z neoblíbenějších jsou šperky s motivem nekonečna. Dají se darovat ke spoustě příležitostí a jejich skrytý význam okouzlí každého. Je to symbol nikdy nekončící lásky, síly, věrnosti a pevného pouta. Ležatá osmička má také význam opětovného návratu k začátku a opakujícího se koloběhu života.

Symbol nekonečna se v nabídce Apart objevuje hned v několika provedení. Můžete si vybrat mezi stříbrnými, zlatými, ocelovými či bronzovými šperky. Nádherné prstýnky, náušnice, náramky, náhrdelníky a přívěsky si okamžitě zamiluje každý. Spousta z nich je navíc zdobena překrásnými zirkony, diamanty a ostatními drahými kameny, což dělá z těchto šperků nepřehlédnutelný doplněk.

pr

Milujete šperky s příběhem? Potom je pro vás ideální kolekce Magic Moments, která je plná krásných kousků, jenž v sobě ukrývají symboliku. Nechte se vtáhnout do éterického světa, kde má každý šperk svůj vlastní význam. Obsahuje také velké množství talismanů přinášejících štěstí, lásku i zdraví.

Pokud se rozhodnete pořídit nový náramek nebo zkrášlit ten stávající, potom určitě nepřehlédněte kolekce Charms a Beads. Najdete v nich spoustu krásných přívěsků a korálků, které jej promění v neobyčejný šperk.

Duo zlata či stříbra a různobarevné provázky. Toto spojení nabízí kolekce Fun Fun, která připravila mnoho hravých náramků, které jsou trendy a nadčasové. Lze je totiž nosit každý den a lehce zkombinovat s jakýmkoli outfitem.

Kolekce La Donna  je propojením zlatých a stříbrných šperků s kontrastními zirkony a acháty. Tyto překrásné náramky, náušnice a náhrdelníky dokáží vyjádřit, jak je pro vás daná osoba skutečně důležitá.

pr

Křemen, achát nebo třeba sodalit spolu se zlatým přívěskem posetým diamanty. Tyto neobvyklé kombinace zdobí náramky v kolekci Joy. Originální provedení, překrásné barvy i spousta skryté symboliky. Takový dárek je prostě sázka na jistotu.

Ženy si zaslouží být obdivovány a milovány. Proto pro ně Apart připravil speciální kolekci Love Love, ve které najdete spoustu šperků nejen s motivy lásky.

Jestliže máte ve svém okolí ženu, které si skutečně vážíte a moc pro vás znamená, nezapomeňte jí to připomenout nejen na Mezinárodní den žen, který je 8. března, ale dělejte to každý den!