Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Jak zařadit hydrolyzovaný kolagen do své každodenní rutiny? Odpověď je přímo lahodná!

Přinášíme vám inspiraci, jak doplněk stravy, norský kolagen od Oslo Skin Lab, zařadit do svého jídelníčku. Dáte přednost lahodnému smootnie, vynikající ovesné kaši nebo osvěžující limonádě? 

Promotion | 16. 06. 2020

S klesajícím množstvím kolagenu ztrácí pokožka svou odolnost a začíná se hůře vyrovnávat se slunečními paprsky, nekvalitní stravou, kouřením, špatným a nedostatečným čištěním a dalšími negativními vlivy. Nedostatek kolagenu se projevuje stárnutím pokožky, vznikem vrásek, problémy s klouby nebo třepením nehtů. Je načase to změnit! Už jste slyšeli o hydrolyzovaném kolagenu od Oslo Skin Lab? 

Podělíme se s vámi o naše oblíbené recepty, se kterými si hydrolyzovaný kolagen vychutnáváme.

Senior Media Consultant Marianne, Zuzana si dopřává každodenní rituál. "Ráno je pro mě ve znamení super smoothie. Skládá se z avokáda, banánu, pomeranče nebo jablka. A nakonec přisypu ještě jeden sáček kolagenu od Oslo Skin Lab. Nemá žádnou chuť, a proto se dá přidat k čemukoliv. To je pro mě obrovský benefit" uzavírá Zuzana. 

Chcete také vyzkoušet Zuzky zelené smoothie? Budete potřebovat: 

  • 1 banán
  • 1/2 avokáda
  • 1 jablko nebo pomeranč
  • hrst špenátu
  • 1 denní dávku kolagenového přípravku The Solution™

Vše smíchejte v blenderu dohromady a zdravá a zkrášlující snídaně je na světě! 

kdjjfdjslkfjskl

Dalším velkým benefitem jsou jeho jednotlivě balené sáčky, které můžete nosit v kabelce do práce nebo vozit na cesty a následně je přimíchat do vody, čaje, smoothie, ovesné kaše či polévky. Jak s kolagenem naložíte je jen na vás! "Já si hydrolyzovaný kolagen Oslo Skin Lab přidávám do vody nebo smoothie, protože to je podle mě nejjednodušší způsob. O víkendu ale nelením, udělám si svou oblíbenou ovesnou kaši s mandlovým mlékem a arašídovým máslem a kolagen do ní jednoduše přimíchám." říká kosmetická redaktorka Markéta.

Chcete vyzkoušet Markéty oblíbenou ovesnou kaši? Budete na ni potřebovat:

  • 50g ovesných vloček
  • 250ml mandlového mléka
  • špetku soli
  • lžičku 5% čekankového sirupu
  • lžičku skořice
  • dvě lžičky arašídového másla
  • 1 denní dávku kolagenového přípravku The Solution™
  • ovoce navrch - maliny, borůvky, jahody, neslazené datle a hrst ořechů dle chuti

Nasypte ovesné vločky do hrnce a trochu prohřejte, zalijte mandlovým mlékem. Přidejte špetku soli, skořici a míchejte do změknutí vloček (pár minut). Až bude kaše hotová, zamíchejte arašídové máslo, čekankový sirup a jeden sáček kolagenu. Nandejte na talíř nebo misku a ozdobte ovocem a ořechy. Mňam!

lkdjksjfsjfkl
Kolagen Oslo Skin Lab si můžete bez problémů zamíchat do ranní kávy.

Anebo vyzkoušejte domácí limonádu. Jakou zvolíte je jen na vás, fantazii se meze nekladou. Jen si do ní nezapomeňte přimíchat kolagen od Oslo Skin Lab!

dsjksjfkl
Nebo můžete limetkovou limonádu, která v létě perfektně osvěží. 

Každý sáček obsahuje 2,5 g čistého kolagenu, což je optimální denní dávka pro dosažení těch nejlepších účinků. Vaše pleť bude den ode dne pevnější, pružnější, zářivější a jemné vrásky budou vyhlazené. 

sdjkljjaskd
Kolagen The Solution™ od norské Oslo Skin Lab®

A na kolik vás kolagenová kůra vyjde? Cena se odvíjí podle toho, zda se rozhodnete pro jednorázový nákup nebo zda využijete členství a budete užívat pravidelně. Jednorázově vás balení na 28 dnů vyjde na 1499 Kč, zatímco v případě členství je to o 30% méně, tedy 1049 Kč. Ale nebojte se, žádné závazky se nekonají. Členství není časově omezeno a je naprosto bez závazků, tzn. můžete jej kdykoliv zrušit.

Sleva pro čtenářky marianne.cz

Chcete si kolagen vyzkoušet a pak se rozhodnout? Nyní můžete získat v rámci členství 50% slevu na první balení. Je to velmi snadné, přímo na dosah ruky a s dopravou zdarma.