Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Jak zůstat i během festivalu stále svěží? Máme tipy na ty nejlepší produkty

Festivaly se blíží závratnou rychlostí, ať už je to Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech, Rock for People v Hradci Králové nebo Colours of Ostrava. Možná už přemýšlíte, jak si úsporně a zároveň efektivně zabalit a jaké zvolit outfity. Neměla byste však zapomínat ani na péči o vaši pleť, vlasy a tělo. Abyste s sebou nemusela mít obří kufr s kosmetikou, máme tu pro vás několik tipů na ty nejzákladnější kosmetické produkty, které vám zajistí pocit svěžesti po celou dobu festivalu!

Eliška Vrbová | 26. 06. 2017

Svěží vůně je základ

V letním počasí není nic horšího, než vyčpělá až zatuchlá den stará voňavka. Nechte své těžké květinové vůně doma a zkuste třeba jednu z těch, které připomínají vůni čerstvě vyprané bavlny. 

První pomoc pro vlasy

Suchý šampon je pro podobné situace, kdy nevíte, zda se vůbec dostanete do sprchy, tou nejlepší alternativou. Vyberte si nějaký, který zároveň i hezky voní a zabijete tak dvě mouchy jednou ranou.

Zachránci péče o pleť

Odličovací voda nebo mléko je naprostou nutností kvůli dodržení alespoň základní péče o pleť. Praktickou variantou jsou i odličovací ubrousky či tampóny už přímo napuštěné produktem k odlíčení.

Must-have manikúra

Už před odjezdem na festival si udělejte skutečně důkladnou manikúru. Pamatujte, že krátké nehty jsou teď mnohem víc trendy než ty dlouhé akrylové a také jsou praktičtější, protože se vám za nimi nezachytávají různé bakterie. Co se týče odstínů, nemusíte se bát ani veselých a výraznějších, hlavně ale zvolte lak, který vám vydrží dlouho. Na festival ho vezměte s sebou kvůli opravení případných nedostatků.