Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Jarní parfémy, které si zamilujete!

Jaro je sice ještě v nedohlednu, ale těmito parfémy ho zcela jistě přilákáte dříve...

Markéta Vörös | 5. 02. 2018

AERIN Hibiscus Palm

Pocta tropickým ostrovům! Nová vůně AERIN voní naprosto božsky, díky kombinaci palmových listů, gardénie, vanilky, tuberózy a spoustě dalších ingrediencí. Ikonický flakon je opatřen uzávěrem zdobeným drahokamem v odstínu korálů. Můžete si být jistá, že na poličce budete mít mimo vůně i krásný šperk.

Na životě tropického ostrova je něco zcela magického, jako by zde čas ani neplynul. Miluji přirozenou krásu zlatavých pláží, šustění palmových listů a vůni divokých květin.” – řiká Aerin Lauder, Zakladatelka a kreativní ředitelka značky AERIN

gdgdxgds

 

Giorgio Armani Sì Passione  

Nebojte se naplno propadnout vášni! Další z rodiny vůní Sì je rudá jako divoce bijící srdce. Její nositelkou je žena, která je silná a nezávislá stejně jako tvář parfému Cate Blanchett. Je pro vás jako stvořená?

"Rudá jako známka vitality, rudá jako signál vášně. Rudá, která vám přeje jen to dobré a je plné pozitivní atmosféry.“ říká o nové vůni sám mistr Armani.

cvdvdvds

 

Versace Dylan Blue

V první řadě musíme podotknout, že balení parfému je naprosto úchvatné. Linie flakónu jsou inspirované starořeckými amforami a jakmile k ní jednou přičichnete, zcela vás pohltí. Vyzařuje totiž ženskost, sofistikovanost a eleganci.

„Versace pour femme Dylan Blue je mou osobní poklonou ryzí ženskosti. Přála jsem si vytvořit silnou, smyslnou a rafinovanou vůni pro moderní ženu, která si je dobře vědoma své moci a svých ženských předností.“ Donatella Versace

gdfhfdh

 

Louis Vuitton Le Jour Se Lève

Značka Louis Vuitton vstoupila do parfemářského světa teprve v roce 2016, ale už teď nám ukazuje, že rozhodně umí! Nový parfém vyzařuje optimismem a radostí ze života. A pokud vám dojde, tak si můžete zajít do butiku Louis Vuitton, do takzvané "parfémové fontány", kde si ho můžete znovu sami naplnit. Jak futuristické! 

Le Jour Se Lèvexdg

YSL BLACK OPIUM EAU DE TOILETTE

Opium v novém a lehčím kabátě! Jestliže jste fanynkou klasické evergreenové vůně Opium, na jaro zvolte lehčí, jiskřívější verzi. Rozhodně nebudete zklamaná. Vyražte do víru velkoměsta stejně, jako Edie Campbell v kampani na novou Opium.

fgdfgdsg

 

Armani Privé La Collection des Terres Précieuses 

Legendární návrhář rád cestuje a hledá inspirace ve všech koutech světa. Nyní ho zaujala Indie, které složil poctu v podobě dvou exkluzivních vůní v barvách modré, která je pro Indii tak charakteristická. Obě vůně, Bleu Turquoise i Bleu Lazuli, čerpají inspiraci v hluboce spirituálním spojení Indie s modrou barvou, která zastupuje sílu a moc, vesmír, vodu i samotný život. Flakóny samotných vůní jsou samy o sobě sběratelským kouskem. Obsahují dva polodrahokamy, které jsou pro Indii typické: tyrkys coby symbol spojení země s mořem a lapis lazuli připomínající nekonečnou duši vesmíru.  

htjrj

 

jtjrtjjj