Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Svatba

Jazzman Rudy Linka: Jak jsem vdával dceru

Představte si svatbu jako z filmu. Sto dvacet hostů. Nevěsta v šatech od Very Wang. Obřad v Chrámu sv. Víta. Jazzman Rudy Linka si svatbou dcery Stephanie splnil sen.

Obřad byl v pět hodin odpoledne, chrám na Pražském hradě kvůli nám zavřeli o půl hodiny dřív, ale i tak byly před katedrálou mraky turistů. Udělali obrovský špalír a začali tleskat, bylo to jako v Hollywoodu! Naprázdno jsem polknul a chtělo se mi brečet. Slyšel jsem dceru Steph, jak natahuje, a uklidnil se, protože kdybych se rozplakal i já, tak to nedáme. Pamatuji se, jak jsem pak zašeptal svému nastávajícímu zeti Matthewovi, že nejsem schopný mu svou dceru dát, ať to bere jako leasing. Že ji má prostě jen půjčenou. 

1985 vs. 2017

Možná si teď říkáte, že je podobně velká svatba megalomanství. Má cenu utratit tolik peněz za něco, o čem nevíme, jak dlouhé to bude mít trvání? Když jsme se brali s mou ženou Annou po pěti letech chození, skoro nic nás to nestálo. Obřad proběhl na obecním úřadě a pak jsme si chtěli vzít taxík, ale protože nebyl žádný v dohledu, nakonec jsme jeli autobusem. 

Ani oblečení jsme nijak neřešili, já měl na sobě oblek z druhé ruky. Dva dny po obřadu jsme totiž společně odjížděli studovat do Ameriky, všechny úspory padly na studium. Pamatuji si, jak jsem den před obřadem trochu znervózněl a říkal si: „Tuhle ženu si vezmu a budu s ní až do konce života?“...

...CELÝ ČLÁNEK O JEDNÉ Z NEJKRÁSNĚJŠÍCH SVATEB LOŇSKÉHO ROKU NAJDETE V ÚNOROVÉ MARIANNE!

únorová

 

Svatba Marianne

SVATBA MARIANNE: Vyhrajte pohádkovou svatbu na svatba.marianne.cz!