Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Jděte za svým snem! Konference Dream Big se blíží

Překročte své hranice!

Anonymous | 7. 08. 2018

Chcete práci, která vás bude opravdu bavit a zároveň naplňovat? Nebaví vás přesčasy a potřebujete více svobody? Nudí vás nekonečné porady a cítíte, že je čas na změnu? Je to možné, když začnete naslouchat sama sobě. Jak najít ten správný klíč? To se dozvíte na konferenci Dream Big, která se uskuteční 12. 11. v SaSaZu

Nyní můžete využít speciální nabídky. Při nákupu vstupenky do konce srpna zaplatíte pouze 1200 Kč a navíc dostanete Beauty Box v hodnotě 849 Kč. 

Tak na co čekáte? Ovládněte svět IT, založte si vlastní start-up a poznávejte vědecké objevy! Je to snazší, než si možná myslíte. Nezáleží na tom, na jakém stupínku své kariéry nebo života stojíte. Třeba ještě tak úplně netušíte, kudy se vydat. Něco ale víte, chcete svůj život posunout dát a vědět víc! Právě pro vás je konference Dream Big. Nechte se inspirovat od těch nejpovolanějších a objevte v sobě skrytý nebo nevyužitý potenciál a vydejte se na cestu svých snů. Seznámíte se s příběhy českých i zahraničních osobností, kterým se podařilo uspět. Jaká byla jejich cesta od nesmělých počátků k vysněnému úspěchu? 

A kdo konkrétně na konferenci vystoupí? Například Petra Vaškových - Chief Product Officer v Kiwi.com, o které si můžete přečíst i v zářijové Marie Claire, Dora Pružincová - kreativní ředitelka v Young & Rubicam nebo dokonce Petra Cross - Senior Software Engineer v Google California a mnoho dalších. 

A pro koho je akce vlastně určena? Vytvořili jsme ji pro ženy z generace mileniálů, které už od svého dětství používají informační technologie a sociální sítě jsou pro ně samozřejmou součástí života. Máte ambice a chcete naplno využít svůj potenciál i možnosti, které vám otevřená společnost nabízí? Nehodláte ale kariéře obětovat svůj osobní život a vlastní svobodu? Pak jste tu správně. Přijďte se inspirovat a získat nové, důležité kontakty.