Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

Je tu červnová Marianne!

Co v ní najdete?

Anonymous | 21. 05. 2020

Léto je na dosah a i když letos bude asi o trochu jiné než jsme zvyklí, neznamená to, že si ho nemůžeme užít. V červnové Marianne najdete záplavu stylových plavek, jahodových receptů, typů, kam vyrazit na dovolenou po Česku a samozřejmě inspirativní rozhovory a mnoho dalšího, čím vám chceme zpříjemnit vaši chvilku odpočinku.

První rozhovor je s Annou Julií Slováčkovou. Ta si momentálně prochází nelehkým obdobím. Co ji nemoc vzala a co naopak přinesla? Druhým v pořadí je rozhovor s Martinou Viktorií Kopeckou, která i přesto, že vyrůstala v ateistickém prostředí, je nyní farářkou.

Psychoterapeut Martin Zikmund se ve svém článku věnuje lásce. Konkrétně jejím osmi druhům. Věděli jste, že jich existuje tolik? Psychiatr Radkin Honzák se tentokrát zamýšlí nad tím, jak nám a našim rodinám ničí život přehnaná pracovitost.

Čeští módní návrháři místo představování jarních kolekcí začali šít roušky, a proto jsme se rozhodli červnovou fashion story věnovat právě českým značkám a podpořit tak jejich tvorbu. Na domácí půdě zůstáváme i u cestování. Letos máme možnost pořádně prozkoumat krásy naší země. A že jich je! V nové Marianne najdete tipy na krásná česká místa.

A co by to bylo za začátek léta bez jahod? Recepty na jahodové dobroty v červnové Marianne nesmí chybět. Tak dobrou chuť!

Marianne si nyní můžete, bez nutnosti platit poštovné, objednat až domů. Více informací se dozvíte zde.

Anna Julie Slováčková: Řeším jen to, co je teď

„Pomáhá mi, že chodím k psycholožce. Doporučuju to každému. Je dobré, že se můžete vypovídat někomu nezaujatému, kdo ví, jak se ptát. Tím vám může otevřít různé bloky. Hlavně je důležité nedusit to v sobě.“ V rozhovoru s Aničkou nečekejte žádné smutné povídání. I u tak vážného tématu se společně s šéfredaktorkou Monikou Mudranincovou, která rozhovor s Aničkou dělala, srdečně zasmály.

nl

8 druhů lásky

Láska může mít několik podob. Většinu z nich jste už asi ve svém životě potkali. Konkrétně jich je 8 a psychoterapeut Martin Zikmund se jimi zabývá ve svém článku.

nl

Martina Viktorie Kopecká: Když padají masky

„Na brzdu jsme šlápli tak, že si mnozí ťukli hlavou o čelo. Je to náraz. Škola pokory, kterou dostáváme, ať chceme, či nikoli.“ S farářkou a partnerskou terapeutkou Martinou Viktorií Kopeckou jsme si povídali o tom, jaký vliv bude mít karanténa na manželství, v čem nás krize posílí a jak jako farářka funguje po telefonu a on-line.

nl

7 kroků do plavek

Stehna bez dolíčků, hloubkově vyživené vlasy a zdravím zářící pleť. Náš manuál vás dokonale připraví na plavkovou sezonu.

nl

Antistresový jídelníček

Chcete se vyhnout špatné náladě? Pak byste měli ve správnou dobu správně jíst, to tvrdily už naše babičky. Ale co to doopravdy znamená?

nl