Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

Je tu dubnová Marianne - Módní speciál

Otevřete dubnovou Marianne a s ní i svoje šatníky! Nové číslo vašeho oblíbeného magazínu vám přináší extra čtení o módě, tipy na nákupy, stylové outfity a trendy, bez kterých se letos neobejdete. Navíc získáte skvělý dárek - micelární vodu Nivea!

Anonymous | 22. 03. 2018

Kromě toho si můžete přečíst o adrenalinových letech Báry Polákové nebo novém štěstí Saši Rašilova. Nekouč Martin Zikmund rozebere ožehavé téma peněz ve vztahu a Lenka Požárová prozradí, jaké to je mít mnohem mladšího muže. 

Redakce Marianne vyzkoušela na vlastní kůži různé školy líčení a byly byste překvapeny, kolik chyb dělají ženy při používání dekorativní kosmetiky. 

Nechybí ani oblíbené rubriky o cestování, rodině, bydlení a jídle. Manželé v kuchyni si pro vás tentokrát připravili velikonoční hostinu. A než se vám v troubě dodělá například jarní kuře nebo tradiční jidáše, přečtěte si o Izraeli bez předsudků očima naší šéfredaktorky Moniky Mudranincové nebo se podívejte, jak vypadá jeden z nejkrásnějších bytů ve Špindlerově mlýně. 

Bára Poláková: Adrenalinové roky

dubnová Marianne

Naše seznámení na castingu máme s Pavlem natočené. Vloni jsem mu záznam dala na prvního máje jako dárek.“ prozdradila Bára Poláková v rozhovoru pro dubnovou Marianne. S herečkou a zpěvačkou o dobrodružném partnerství s Pavlem Liškou, přísně tajném dětství jejich dvou dcer a hubnutí bez diet.

Saša Rašilov: Moje nové štěstí

dubnová Marianne

Před čtyřmi roky řekl herec Saša Rašilov (45), že končí s rozhovory, protože už novinářům nevěří. Rozváděl se a pronásledoval ho bulvár. Pro Marianne mlčení prolomil. Dokonce přišel na setkání se svojí nastávající Lídou (33) a jejich dcerou Maruškou (8 měsíců). A všichni tři se pořád smáli.

Rybízci a bohyně: Proč je skandální mít výrazně mladšího muže?

dubnová Marianne

’Počkej, a kolik mu je’? vybafne na mě kamarádka otázku, když jí líčím potenciálního nápadníka. ‘Nevím’, odpovídám překvapeně, věk neřeším. Měla bych?!” vypráví Lenka Požárová, která se ve svém článku zamýšlí nad vztahem, který je u mužů běžný, ale ženám se neodpouští. 

Jízda Marianne s Nikol Moravcovou

dubnová Marianne

S novu Marianne přijíždí i nový díl Jízdy Marianne. A je stejně veselý jako barva vozu, který pro vás otestovala moderátorka Ivana Kulhánková společně s blogerkou Nikol Moravcovou. Pojďte se s námi svést malým SUV pro velké holky! Novou Jízdu Marianne najdete od 22.3. 2018 v podvečer na našem webu! 

Přejeme všem příjemné čtení, protože jaro je nejkrásnější s Marianne!

SPECIÁLNÍ AKCE!

Předplaťte si Marianne na 2 roky a získáte jako dárek akustěrku Kärcher v hodnotě 1990 Kč! Cena 2 ročního předplatného až do schránky je 1499 Kč.

Předplatné ZDE!

Souvislející články

Zdraví

<span>Tajemství dlouhověkosti: Jak docílit pevného zdraví pomocí jídelníčku z modrých zón?</span>

Tajemství dlouhověkosti: Jak docílit pevného zdraví pomocí jídelníčku z modrých zón?

Zdraví

<span>Plavková sezóna se blíží: Jak posilovat břicho tak, aby se vám skutečně vytvarovalo dle vašich představ?</span>

Plavková sezóna se blíží: Jak posilovat břicho tak, aby se vám skutečně vytvarovalo dle vašich představ?

Zábava

<span>Čtyři dohody: Chcete mít větší radost ze života? Následujte tuto starověkou moudrost </span>

Čtyři dohody: Chcete mít větší radost ze života? Následujte tuto starověkou moudrost

Móda

<span>Nadčasové trenčkoty, zdobené korzety i vysoká krejčovina. Co nás nadchlo na MBPFW?</span>

Nadčasové trenčkoty, zdobené korzety i vysoká krejčovina. Co nás nadchlo na MBPFW?