Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Ježíšek plní i ta nejtajnější přání

Toužíte letos potěšit vaše blízké pod stromečkem tím, co si opravdu přejí? Zkuste jim darovat krásu a zdraví. Všechno ostatní již většinou mají. V Asklepionu nabízí dárkové vouchery, které lze uplatnit na kompletní služby na všech odděleních. Svou vysněnou proceduru tu najde opravdu každý!

Promotion | 18. 12. 2018

Dárek pro ni

Ženy obecně milují dárky, které je udělají o pár let mladší nebo působí preventivně proti stárnutí. Mezi nejoblíbenější výkony patří ošetření na vyhlazení vrásek, zlepšení kvality pleti a odstranění nedokonalostí (pigmentových skvrn, akné či popraskaných žilek). Na odděleních dermatologie a kosmetiky v Asklepionu se těmto problémům intenzivně věnují.

Nejen obličej, ale i problematické partie těla ženy často řeší. Zimní období je ideální pro přípravu na plavkovou sezónu. Pro ženy s nadbytečnými kily, kterým se v určité partii nedaří zhubnout, nabízí neinvazivní lékařem řízenou kryolipolýzu Cooltech. Pomocí speciální hlavice nasají nežádoucí špíček a zmrazí. Mráz tukové buňky poškodí a tělo se jich postupně začne zbavovat. Další možností jsou kosmetické procedury na zpevnění kůže a vyhlazení celulitidy, v ideálním případě kombinované s terapií přístrojem LPG. LPG maximalizuje metabolizmus kůže, pomáhá odstranit tuk a urychluje tok lymfy. Pro výraznější úpravu ženských linií těla nabízí i kompletní spektrum služeb plastické chirurgie.

asklepion

Dárek pro něj

Vymyslet dárek pro muže bývá složité. Ženy se stále obávají mužům darovat „zkrášlovací“ ošetření, i když zájem o služby estetické medicíny u mužů významně roste. Někteří si nechávají pravidelně odstraňovat pocení v podpaží, na rukách či ploskách nohou pomocí botulotoxinu. Populární je také ošetření Miradry, které dokáže radiofrekvenční energií pocení v podpaží omezit trvale, a to až o 80 %. Velmi často muži chodí do Asklepionu na laserové odstranění nežádoucích chloupků především na zádech, v podpaží nebo na prsou. Oblíbené je také laserové odstranění chrápání. Jedná se o rychlý a jednoduchý zákrok a vy se budete moci opět vyspat dorůžova.

asklepion

Trápí vašeho miláčka bolesti zad, kyčlí nebo hlavy? Věděli jste, že příčina jeho obtíží by mohla být v různé délce nohou? Objednejte ho k fyzioterapeutovi na kineziologický rozbor, který odhalí pravou příčinu jeho obtíží. Pravidelným cvičením lze tuto vadu zcela odstranit a bolesti sami odezní bez nutnosti užívat léky. Na oddělení fyzioterapie nabízí také terapeutické programy pro akutní stavy, dlouhodobé terapie chronických stavů, rehabilitace pro urychlení rekonvalescence po zákrocích apod.

Jak darovat voucher do Asklepionu?

Vánoční vouchery v hodnotě 500, 1 000, 2 000, 5 000 a 10 000 Kč zakoupíte na všech recepcích Asklepionu nebo si je můžete objednat online na s doručením až domů či přímo k obdarovanému.

Znáte Asklepion?

Síť center Asklepion je již od roku 1996 lídrem estetické medicíny v ČR. Poskytuje služby v oborech stomatologie, dermatologie, plastická a cévní chirurgie, ORL, fyzioterapie, kosmetika ad. Na 3500 m² plochy v Praze najdete 3 hi-tech operační sály, lůžkové oddělením, 25 specializovaných laserů, 13 hi-tech stomatologických ordinací, vlastní zubní laboratoř, 60 specializovaných lékařů a více než 150 členů dalšího zdravotnického personálu. Lepšího partnera pro zdraví a krásu si v Česku vybrat nemůžete.