Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

JÍZDA MARIANNE s Renatou Langmannovou 1. a 2. díl

Nová Kia Ceed, usměvavá moderátorka Tereza Tobiášová a okouzlující modelka Renata Langmannová – tyhle tři krásky na silnicích nepřehlédnete. Užijte si novou Jízdu Marianne. A to, co se do prvního dílu nevešlo najdete v bonusovém videu!

Promotion | 4. 10. 2018

Moderátorka Ivana Kulhánková bude teď nějakou dobu řídit spíše kočárek než auta, a tak se volantu v dalším díle Jízdy Marianne chopila Tereza Tobiášová. Společně s modelkou Renatou Langmannovou brázdily pražské ulice v nové Kia Ceed.

jizda
Holky jsou oblečeny ve stylových outfitech H&M.

Nepřehlédnutelná červená dodává autu šmrnc, takže nás jako správné ženy hned napadlo sladit barvu auta se rtěnkou. Kia má spoustu různých chytrých funkcí, holky ocenily zejména systém FCW, který umí varovat před hrozící srážkou. Prostorný interiér navíc nabízí dostatek místa na velký nákup a vejde se do něj i dost kamarádek na pořádnou dámskou jízdu. Všichni, co pravidelně bojují s parkováním, určitě ocení parkovací senzory. Kia Ceed je prostě ideální parťák do města a Tereza s Renatou si užily skvělou projížďku. Zajímá vás, jak to Renata, jakožto absolventka policejní akademie, zvládá za volantem? A umí bývalá miss řídit v podpatcích? To vše a mnohem víc se dozvíte v novém díle Jízdy Marianne.

Podívejte se na Jízdu Marianne s Renatou Langmannovou!

Bonusový díl JÍZDY MARIANNE

Cesta byla dlouhá, a tak si toho holky stihly spoustu říct. Do prvního dílu se ale vše nevešlo, a tak pro vás máme díl bonusový. Moderátorka Tereza od Renaty např. zjistila jestli za volantem nadává nebo zda umí řídit v podpatkách.

SOUTĚŽTE S JÍZDOU MARIANNE

Tím však tato jízda nekončí. Na našem Facebooku budete moci brzy soutěžit o stylové outfity H&M a auto na celý víkend! Sledujte nás, ať vám žádná soutěž neuteče.

#JizdaMarianne

Ze zákulisí natáčení s Renatou Langmannovou a Kia Ceed.