Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

JÍZDA MARIANNE se zpěvačkou Lenkou Novou

V hlavních rolích zpěvačka Lenka Nová, moderátorka Lucka Bechynková a nové BMW M135i xDrive. Tuto trojku na silnici rozhodně nepřehlédnete.

Promotion | 19. 03. 2020

Čekání na další díl Jízdy Marianne se vyplatilo. Moderátorka Lucka Bechynková vám v něm společně se zpěvačkou Lenkou Novou představují nadupanou novinku od BMW. Troufneme si tvrdit, že se co nevidět stane jedničkou, a to minimálně v našich srdcích. Číslo 1 má navíc i v názvu, BMW M135i xDrive je nejsilnější model z řady 1. Zamilují si ho hlavně řidičky, které koně pod kapotou nenechávají jen tak v klidu. Tento vůz jich má 306, takže si s ním užijete sportovní jízdu, co vás pořádně zatlačí do sedačky. Ani zpěvačka Lenka Nová neodolala a zostra šlápla na plyn. Nakonec ale byla úplně nejvíc ohromena jízdními asistenty. Noční můra jménem couvání, obzvlášť v úzkých uličkách, je s tímto vozem minulost. Couvací asistent totiž vycouvá za vás. Napoprvé z toho budete možná malinko v šoku, stejně jako zpěvačka. Když auto samo vyrazí vzad, je to trochu sci-fi, výsledek ale ohromí.

BMW

Technologie driving assistant zase spolehlivě hlídá nenadálé překážky a v případě nouze i sama zabrzdí, co víc si může žena u auta přát. Možná jen trochu víc místa na nákupy? I to vám tato čtyřkolka dopřeje. Oproti předchozím modelům má více prostoru na zadních sedačkách i v kufru. To všechno hlavní hrdinky nového dílu Jízdy Marianne samozřejmě důkladně otestovaly, a ještě než Lucka pustila Lenku za volant, položila jí několik otázek. Jak by se jako řidička oznámkovala a mluví jí do řízení partner? To vše na vás čeká v Jízdě Marianne. Připoutejte se, dámská jízda začíná!

Nahlédněte do zákulisí natáčení