Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

JÍZDA MARIANNE se Zuzanou Stráskou

Nedovedeme si představit stylovější auto a krásnější řidičky! Jízda Marianne s Mini Cooperem, moderátorkou Ivanou Kulhánkovou a modelkou Zuzanou Stráskou právě startuje.

Promotion | 23. 06. 2020

Jízda Marianne a moderátorka Ivana Kulhánková – to je dvojka, která prostě patří k sobě a my máme radost, že Ivanu po mateřské pauze zase vidíme za volantem. Na sedadlo spolujezdce si pozvala top­modelku Zuzanu Stráskou, se kterou se projely v jedné malé velké stylovce. Řeč je o autě Mini Cooper a jeho novém modelu Countryman S E All4. Nejde o drobné roztomilé Mini, ale charismatický crossover s elektrickým pohonem plug-in hybrid a pohonem všech čtyř kol. Ideální volba na každodenní dojíždění, kde si můžete dopřávat jízdu čistě na elektrický pohon a současně těžit z neomezeného dojezdu, který je perfektní na víkendové vyjížďky. Zuzka má už sice jedno Mini doma, s novinkou se jí ale těžce loučilo. Nedivíme se, tento plug-in hybrid byl navržen pro moderní ženu. Můžete ho spojit s mobilní aplikací Mini Connected, vzdáleně ho obsluhovat a vidět podrobnosti o stavu baterie a dojezdu.

Zuzana Stráská v Mini Cooper
Nový Mini Cooper Countryman S E All 4 má spotřebu paliva jen 1,9-2,1 l/100 km a dojezd čistě na elektrickou energii je až 42 km.
Foto: Adriana Fialová

Na dálku můžete také aktivovat světelnou houkačku, klakson, ventilaci, funkci odemykání a zamykání dveří nebo nastavení teploty uvnitř. K dispozici je také mapa ukazující nejbližší dobíjecí stanice, takže se nemusíte bát, že by vám došla šťáva. Obě aktérky Jízdy Marianne jsou hrdé maminky, takže prostoru v autě není nikdy dost. Nová generace Mini Cooper Countryman má ještě větší kufr, než kdy předtím, až 405 l. Třešničkou na dortu je možnost parkování na modrých zónách s tímto typem vozu, s hybridním autem také nemusíte mít dálniční známku. Rodinným výletům zkrátka nestojí vůbec nic v cestě. Co dalšího ohromilo naše řidičky, se dozvíte v nové Jízdě Marianne.

Nový Mini Cooper Countryman S E All4