Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Když pleť potřebuje vzpruhu, dopřejte jí extra dávku kolagenu

Hydrolyzovaný kolagen pomáhá zmenšit viditelné vrásky, zlepšuje kvalitu a pružnost pokožky a dokonce pomáhá proti celulitidě. Na co ještě čekáte? Dejte pleti to, po čem touží. Skandinávský zázrak!

Promotion | 30. 03. 2020

Začneme tím, co všichni známe, ale je dobré si to zopakovat. Protože opakování je matkou moudrosti. Jak asi víte, kolagen je nejčastěji se vyskytující bílkovinou v našem těle. Jeho množství ale už od 25.- 30. roku života začíná klesat a nový kolagen se zároveň vytváří pomaleji. Je to proces, který možná nevnímáme okamžitě, ale můžeme vás ujistit, že probíhá. Jakmile překročíte 40, nestačíte se divit. To, co bylo ve dvaceti jednoduché a rychlé, po čtyřicítce máte vydřené. Naše čtyřicetileté já, už ale nemůže ke svému mladšímu já promlouvat a radit mu. Bohužel ho neslyší, ale kéž by mohlo.

Začalo to po třicítce 

"Začínám zcela jednoznačně vnímat, že moje pleť po třicítce vypadá jinak, než před několika lety" říká kosmetická redaktorka Markéta. "Kontury zdaleka nejsou tak pevné a je třeba pleti dodávat potřebné živiny. A nejen ty. Snažím se pleť pravidelně prokrvovat pomocí masáže a dopřávat ji potřebou péči" dodává. 

sdjsljfsjfls
Hydrolyzovaný kolagen Oslo Skin Lab

Všichni to víme, ale málokdo to řeší

Právě s klesajícím množstvím kolagenu ztrácí pokožka svou odolnost a začíná se hůře vyrovnávat se slunečními paprsky, nekvalitní stravou, kouřením, špatným a nedostatečným čištěním a dalšími negativními vlivy. Nedostatek kolagenu se projevuje stárnutím pokožky, vznikem vrásek, problémy s klouby nebo třepením nehtů. Pomalým doplňováním můžeme tento nedostatek zvrátit. Chce to prostě jen začít a nehledat výmluvy. Nikdy není pozdě. Toto platí skoro na vše a užívání kolagenu nevyjímaje. Čím dříve začneme, tím nám bude naše budoucí já více děkovat.

Made in Skandinavia

V minulém roce jsme vás seznámily s doplňkěm stravy, který milují skandinávské ženy. Hydrolyzovaným kolagenem od Oslo Skin Lab. Poctivě ho testovaly naše věrné čtenářky i kosmetická redaktorka Marianne.

Velkým benefitem jsou jednotlivě balené sáčky, které můžete přimíchat do vody, čaje, smoothie, ovesné kaše či polévky. Jak s kolagenem naložíte je jen na vás! "Já jsem si hydrolyzovaný kolagen Oslo Skin Lab pravidelně přimíchavala do vody nebo smoothie, protože to je podle mě nejjednodušší způsob. Po dvou měsících užívání byla má pleť hladší, bez viditelných pórů" říká kosmetická redaktorka Markéta.

kdfjdlkxjfjdsfl
Nasypat a zamíchat!

O tom, zda kolagen funguje, svědčí nejen spokojené recenze zákaznic, ale i světová kosmetická ocenění. Výsledky uvidíte už po osmi týdnech pravidelného užívání, ale upozorňujeme, že je třeba kolagen tělu doplňovat dlouhodobě.

Oslo Skin Lab zkoušela i Senior Media Consultant Marianne, Zuzana."Užívám ho pravidelně už 8 měsíců a stal se součástí mé denní rutiny. Viditelnou změnu kvality pokožky jsem zaznamenala až po delším a pravidelném užívání. Pleť je hutnější, pevnější a hladší na dotek. I drobných vrásek ubylo. Já mohu produkt doporučit a budu nadále pokračovat v užívání" prozrazuje Zuzana.

dkskjfslkfj
THE SOLUTION™ COLLAGEN, kůra na 28 dnů

A na kolik vás kolagenová kůra vyjde? Cena se odvíjí podle toho, zda se rozhodnete pro jednorázový nákup nebo zda využijete členství a budete užívat pravidelně. Jednorázově vás balení na 28 dnů vyjde na 1499 Kč, zatímco v případě členství je to o 30% méně, tedy 1049 Kč. Ale nebojte se, žádné závazky se nekonají. Členství není časově omezeno a je naprosto bez závazků, tzn. můžete jej kdykoliv zrušit.

Sleva pro čtenářky marianne.cz

Chcete si kolagen vyzkoušet a pak se rozhodnout? Nyní můžete získat v rámci členství 50% slevu na první balení. Je to velmi snadné, přímo na dosah ruky a s dopravou zdarma. Koneckonců, už tak jste v této době zaneprázdněni jinými věcmi.

A nakonec stručný přehled, proč si sáček kolagenu míchat každý den:

• Pomáhá udržovat pokožku pružnou a pevnou

• Pečuje nejen o pokožku obličeje, ale i celého těla

• Zmenšuje hloubku vrásek a jemných linek

• Má prokázané pozitivní účinky v boji proti celulitidě