Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

Kendall Jenner přišla s geniálním trikem, jak mít krátké vlasy bez ostříhání

Mikádo Kendall Jenner se už sice pomalu začíná dotýkat její klíční kosti, ale tahle topmodelka si vždy najde cestu, jak si udržet pocit čerstvě ostříhaných vlasů (aniž by si je skutečně ostříhala).

Eliška Vrbová | 8. 07. 2017

Když se Kendall Jenner minulý týden objevila v Los Angeles, upoutala pozornost svou až nadpřirozeně lesklou a hladkou hřívou. Vlasy měla rozdělené přesně uprostřed hlavy, konce zatočené směrem dovnitř, tím pádem jí splývaly tak akorát na ramena. Takovýhle účes je pro každou ženu zárukou, že bude vypadat jako dáma, a to Kendall určitě dobře ví.

" "

Tenhle rafinovaný trik poslouží dobře k optickému zkrácení délky vlasů. Dopřejete tak vlasům extra dávku uhlazenosti a posunete svůj účes od moderního do tak trochu retro stylu. Svůj celkový look však vrátíte jednoduše do současnosti několika drobnými detaily jako odhaleným opáleným břichem, hodně prodlouženými řasami a bronzerem.

Pokud zrovna budete delší dobu čekat na návštěvu kadeřnického salónu nebo zkrátka budete mít náladu na o něco kratší vlasy, vezměte kulatý kartáč a fén nebo žehličku a podobného účesu docílíte za pár minut.