Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zdraví

Kmenové buňky – elixír mládí

Zřejmě každá žena si přeje vypadat dlouho mladě a svěže. Čas ale bohužel nikdo nezastaví a tak se s přibývajícím věkem začínají objevovat první vrásky, šedivé vlasy a další neklamné známky stárnutí.

Redakce Marianne | 13. 11. 2016

S tím se však nejsme ochotny smířit – a není divu, když jsme ze všech stran neustále konfrontovány s dokonalými kráskami bez jediné chybičky, kterými je dnešní doba přímo posedlá. Naštěstí dnes existuje řada možností, jak proti času bojovat. Recept na elixír věčného mládí se zatím sice nikomu sestavit nepodařilo, avšak jistou naději vkládají současní vědci do kmenových buněk.

dana 7

Zastavte stárnutí

Kmenové buňky jsou totiž základem života a obnovy, pomocí nich je možné zpomalit stárnutí organismu a obnovit poškozené tkáně. Mají téměř neomezený potenciál k vlastní regeneraci a reprodukci buněk, avšak s přibývajícím věkem tyto buňky „usínají“ a přestávají regenerovat. Právě ztráta jejich aktivity se neblaze podepisuje na naší kůži. Produkce kolagenu a elastinu klesá, a tak se začínají objevovat první vrásky a další projevy stárnutí, jako je ztráta pevnosti kůže či sušší a tenčí pokožka. Je tedy nutné zachovávat jejich životaschopnost a činnost. V kosmetice jsou k tomu využívány rostlinné kmenové buňky, které se získávají hlavně z pupenů rostlin, spodní části kořenů a tvrdých částí. S naší pokožkou dokážou hotové divy. Posilují výkon lidských kmenových buněk, pomáhají obnovovat celistvou struktury pleti, podporují regeneraci pokožky, její mladistvost a vitalitu.

produkt 1

Pomoc přímo z přírody

Jejich účinnost můžete sami na vlastní kůži vyzkoušet díky přírodní kosmetice od značky Pevonia Botanica. Ta přichází exkluzivně s novou řadou Stem Cells, která je určena pro zralou pleť se známkami stárnutí. Její přípravky, které obsahují extrakty z kmenových buněk kostivalu lékařského a argánie trnité, podporují obnovu a vitalitu našich kmenových buněk a mají tak výborné účinky na pleť. Oddalují proces stárnutí a zachovávají její mladistvost, viditelně redukují vrásky, poskytnou jí hloubkovou hydrataci a barevně ji sjednotí. Koncentrace účinných rostlinných kmenových buněk je až desetkrát vyšší než u srovnatelných přípravků podobného druhu. Navíc jsou ještě obohaceny o retinol, vitamin E a C, kolagen, elastin a kyselinu hyaluronovou, takže výsledkem je vyplněná, hladší, pružnější, zářivější a mladistvá pleť. Produkty jsou tvořeny 100% přírodními ingrediencemi, riziko podráždění či alergií je tak sníženo na minimum. V řadě Stem Cells najdete pěnivý čisticí přípravek Phyto-Elite Foaming Cleanser, který dokonale očistí a tonizuje pokožku. Nechybí ani intenzivní regenerační sérum Intensive Serum, které bojuje nejen proti vráskám, ale i rozšířeným pórům, zarudnutí, dehydrataci i pigmentovým skvrnám a viditelně zdokonaluje pleť zvenku i zevnitř. Účinek můžete ještě podpořit pomocí regeneračního krému Stem Cells Phyto-Elite Intensive Cream, který zlepší kvalitu pleti, zvýší její elasticitu a zesvětlí pokožku. Skvěle se hodí také pro výrazně dehydrovanou pleť. Tak, nedovolte, aby se vám váš věk vepsal do tváře!

produkt 3 copy