Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Kokosová vzpruha pro suché vlasy

Jsou vaše vlasy přirozeně suché, matné a bez lesku? Nezoufejte a vezměte si na pomoc péči s kokosovým mlékem a makadamiovým olejem. Skvělé výsledky jsou zaručeny!

Promotion | 24. 06. 2019

Proč se vaše vlasy snadno lámou, třepí a jsou bez lesku? Je to způsobeno nižší produkcí mazu ve vlasovém váčku. Výhoda? Vlasy se vám tak snad nemastí, ale zase se trápíte s jejich přesušením. 

Suché vlasy potřebují péči více než ostatní typy vlasů. Nemyjte je proto každý den, bohatě stačí dvakrát až třikrát týdně. Častým mytím byste je totiž ještě více vysušila, protože je zbavujete přirozeného mazu, který udržuje vlasy zdravé a přirozeně lesklé. Zároveň doporučujeme používat přípravky přímo určené na suchý vlasy, ty jim dodají potřebnou hydrataci a živiny.

dlkjfkdjsfkjsd
Kokosový olej je na suché vlasy ideální!

 

Jak pečovat o suché vlasy?

Samozřejmě byste měla začít šamponem, který zajistí smytí všech stylingových produktů a nečistot, jež se na vlas od posledního umytí nabalily. Namísto aplikace po celé délce vlasů, šampon jemně vmasírujte pouze k pokožce hlavy. Nejen, že je tento způsob účinnější, vy si navíc dopřejete příjemnou masáž hlavy.

Po vymytí šamponu použijte kondicionér. U suchých vlasů platí pravidlo „čím více, tím lépe“. Nejen, že dodá vašim vlasům krásný lesk a hydrataci, ale také vám usnadní následné rozčesávání. 

dsdkfsjdjg
Šampon na vlasy s kokosovým mlékem a makadamiovým ořechem.

Udělejte si na sebe jednou až dvakrát týdně čas a hýčkejte své vlasy hloubkově hydratační maskou. Nechte ji na hlavě působit, zatímco si budete číst časopis nebo dohánět díly vašeho oblíbeného seriálu. Ty statečnější z vás mohou vlasy následně smýt studenou vodu, která napomáhá udržet hydrataci ve vlasech a tím zabránit krepatění. 

Vždy je lepší používat kompletní sadu výrobků, které jdou ruku v ruce. Řada hydratačního a vyživujícího šamponu, kondicionéru a vlasové masky Garnier Botanic Therapy Coco Milk & Macadamia je složena z čistě přírodních ingrediencí a tvoří tak ideální kombinaci, která nesmí ve vaší koupelně chybět.

jsfjsdlfjksdj
Kokosová řada Botanic Therapy od Garnier obsahuje šampon, kondicionér a masku na vlasy.