Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Konec dohad - Kate Middleton je z těhotenství Meghan nadšená!

Stěhování Harryho a Meghan pryč z Kensingtonského paláce vzbudilo vlnu obav, zda náhodou nejsou mezi Kate a Meghan napjaté vztahy. Video, kde Kate popisuje, jak se na nový přírůstek do královské rodiny těší, však všechny obavy naprosto popírá.

Eliška Vrbová | 5. 12. 2018

Od chvíle, kdy vévoda a vévodkyně ze Sussexu Harry a Meghan oznámili, že čekají prvního potomka, jsou všichni jako na trní a hltají každou novinku, která se ohledně Meghanina těhotenství objeví. Nejnovější zprávu přinesl minulý týden britský deník Daily Mail, který uvedl, že za kmotra a kmotru dítěti Harryho a Meghan nepůjde nikdo jiný než Amal a George Clooney.

"Amal a Meghan si jsou už léta velmi blízké a z Harryho a George se díky tomu stali také přátelé," uvádí článek, zpráva ovšem zatím není britskou královskou rodinou oficiálně potvrzena. George Clooney přiznal, že má silnou předtuchu, že s Amal za kmotry skutečně půjdou. My doufáme, že tuší správně!

Další událost, která vzbudila silné dohady v médiích a na sociálních sítích, je stěhování Meghan a Harryho pryč z Kensingtonského paláce. Údajně je to kvůli rozporům mezi Kate a Meghan, my však spíš věříme tomu, že Meghan s Harrym chtějí s očekávaným přírůstkem do rodiny do většího.

V následujícím videu navíc Kate o Meghan říká samé hezké věci a nic nenaznačuje tomu, že by snad chtěla, aby její švagrová bydlela co nejdál od ní. 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Na otázku, zda se těší na příchod dítěte Harryho a Meghan odpověděla: "Ano, samozřejmě. Je skvělé, že George, Charlotte i Louis budou konečně mít bratrance nebo sestřenici."

Podělila se také o něco málo ze života svých tří dětí. "Dětem se daří skvěle, děkuji. Těší se na Vánoce, zpívají koledy, chystají stromečky a tak dále. A Louis stále roste a roste. Nemůžu tomu uvěřit, už je mu sedm měsíců, je to velký kluk!"

Kensingtonský palác potvrdil, že Harrymu a Meghan se první potomek, který bude sedmý následník anglického trůnu v pořadí, narodí na jaře příštího roku. I zde však existují určitá pravidla. Meghan nesmí cestovat nikam do zámoří, což pro ni může být těžké, protože rodinu má ve Spojených státech. Pohlaví dítěte se před tím, než se narodí, nikdo nesmí dozvědět. S tím souvisí i pravidlo, že královna se musí o narození dítěte dozvědět jako úplně první ze všech. 

Co se týče jména, hádat a domnívat se zde nemá moc smysl. Královský potomek může mít totiž až čtyři jména. Například Harry se celým jménem jmenuje Henry Charles Albert David a všechny tři děti Williama a Kate mají tři jména. My už se každopádně nemůžeme dočkat, až bude potomek na světě a konečně se odhalí všechny tyto tajnosti!