Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Konec studu v plavkách! Influencerka radí, jak se nestydět za svou postavu

Info ikona

Stačí trocha sebevědomí a můžete vypadat skvěle i ve velikosti XL.

I když jste se svou postavou spokojená, během léta můžete mít jisté pochybnosti. Nejsou ty plavky moc malé? Nebyly by lepší jednodílné? Kde najdu pareo, které schová větší bříško? To jsou asi nejčastější otázky, které si první den u moře klademe. Americká influencerka Kristina Zias se rozhodla, že podobné otázky ze své hlavy jednou pro vždy vytěsní. A výsledek? Nejen, že se jí to povedlo, ale navíc skrze svůj Instagram motivuje další ženy k tomu, aby zaujaly podobný postoj. 

Kristina

Kristina na svém instagramovém profilu sdílí fotky v plavkách a s klidem ženám doporučuje, aby se nebály ukazovat, a to i v případě, že mají nějaké to kilo navíc. “Víte, co nejvíc zkazí váš den na pláži? Když se budete srovnávat s ostatními,” radí Kristina. 

Kristina

Influencerka se s klidným srdcem postavila vedle své kamarádky, která nosí velikost XS. "Ashley nosí velikost XS a já mám na sobě XL. Nejdříve jsem si na pláži byla nejistá, obzvláště vedle štíhlejších kamarádek, pak jsem si ale uvědomila, že každé tělo je jiné, a to je v pořádku! Myslete na to, že zdravé sebevědomí je ten nejlepší doplněk a velikost není nic jiného než číslo," vzkazuje Kristina. 

Máte problémy se sebevědomím? Nebo si ze své velikosti oblečení neděláte hlavu?

ČTĚTE TAKÉ: 10 tipů, jak si vybrat správné plavky