Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Konference DREAM BIG 2019: Jděte za svým snem!

Přijďte na konferenci Dream Big 4.11 do Cubex Centra Praha a nastartujte vlastní projekt!

Karolína Peřinová | 28. 06. 2019

“Přestaňte snít o úspěchu. Začněte na něm pracovat!” 

Všichni to známe. Máme v hlavě spoustu nápadů, ale ne a ne se dotlačit k tomu, abychom je začali realizovat. Buď nemáme dostatek informací a nevíme, kde je sehnat, nevěříme si nebo čekáme na ten "správný okamžik". Je na čase to změnit! Na konferenci Dream Big vám řeknou jak na to!

Kdy? 4. listopadu 2019

Kde? Cubex Centrum, Na Strži 2097/63, 140 00 Praha 4-Nusle

Pro koho je konference určená? 
Koncept je vytvořen primárně pro ženy a dívky, které cítí, že ve svém profesním životě potřebují změnu nebo se chtějí posunout dál. Zvažují další možnosti seberealizace, ale potřebují si ujasnit, co vlastně chtějí a jak se dostat k vysněnému cíli. Tato konference však bude přínosná pro kohokoliv, kdo chce získat jak souhrnné faktické informace, tak i načerpat inspiraci. Nebo naopak poučit se od těch, jejichž cesta za úspěchem byla klikatější, než sami čekali. 

Letošní ročník nabízí kromě hlavního programu konference i několik interaktivních workshopů, kde se v menších skupinkách zaměříte na konkrétní úkoly, jako například tvorba business plánu nebo finanční plánování. Účast na workshopech je kapacitně omezena, proto neváhejte a zarezervujte si svou vstupenku včas. 

dream  big

O minulém ročníku 
Dream BIG 2018 s podtitulem Girl Power! proběhl vloni v listopadu v pražském klubu SaSaZU. Přivítal přes 500 mladých dívek a žen, které si užily fantastický den v režii lifestylového časopisu Marie Claire. Na konferenci, kterou vtipně a pohotově provázela Zorka Hejdová, se představilo 20 hostů. Mezi jinými i Slovenka Petra Cross z Kalifornského ústředí Googlu, která se podělila o svůj recept na to, jak si získat respekt v převážně mužském světě IT a všem připomněla, jak důležité je umět se pochválit a být na sebe pyšná. 

Modelka a zakladatelka nadačního fondu Veronika Kašáková zdůraznila, že v životě se dá hrát i se špatně rozdanými kartami, pokud si člověk nepřestane vážit sám sebe a módní designérka Alex Monhart povyprávěla o své někdy trnité cestě mezi české módní ikony. Slzy smíchu ze všech přítomných vyloudil youtuber Kovy, který svým vystoupením potvrdil, že když se člověk nebere úplně vážně, život si pak dokáže daleko víc užít. 

Dívky a dámy si mohly nechat diagnostikovat stav své pleti, nalíčit i učesat od profesionálů, podívat se na trendy v business & casual módě a vyhrát hodnotné dary od partnerů. Goody bag s kosmetiko a dalšími dárečky, včetně aktuálního čísla Marie Claire si pak odnesly všechny účastnice. O vynikající jídlo se postarala vyhlášená restaurace SaSaZU. 

Více na: https://konference.marieclaire.cz/

Souvislející články

Životní styl

<span>Temná strana optimismu: Proč se vždy nevyplácí myslet pozitivně?</span>

Temná strana optimismu: Proč se vždy nevyplácí myslet pozitivně?

Životní styl

<span>Přátelstvím ku zdraví aneb Proč je dobré mít v práci nejlepší kamarádku?</span>

Přátelstvím ku zdraví aneb Proč je dobré mít v práci nejlepší kamarádku?

Životní styl

<span>Omlouváte se až přespříliš? Naučte se, jak to změnit, jinak se budete trápit celý život</span>

Omlouváte se až přespříliš? Naučte se, jak to změnit, jinak se budete trápit celý život

Životní styl

<span>Vztahy mladých: Jak se seznamuje generace Z a co ve vztazích hledá?</span>

Vztahy mladých: Jak se seznamuje generace Z a co ve vztazích hledá?