Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Košilky, pyžama, župany: Sexy a komfortně i sama doma

Kdo říká, že si nejlépe pohovíte ve vytahaných teplákách? Zkuste pro jednou upřednostnit stylové kousky, v nichž se budete cítit výjimečně a sexy i při večerní relaxaci u filmu. Komfort samozřejmě nezůstává stranou stejně jako odstíny roku 2019.

Promotion | 15. 10. 2019

Trendy béžová

Dámská noční košilka doplněná županem hraje do karet béžové obsesi, která zaplavila přehlídková mola s kolekcemi pro rok 2019. Chcete-li k tělovým tónům připojit další barvu, nejméně rušivá bude bílá, třeba v krajkovém detailu. Střih ozvláštní nesmrtelné volánky, které se objevují v módních kolekcích snad každou sezonu. Proč si v trendy tělovém setu neužít chvilky o samotě, snídani ve dvou nebo oblíbené beauty rituály?

pr
Dámská noční košilka Merci

Nenápadná nude

Univerzální kousek, který využijete při pobíhání v koupelně, romantickém brunchi doma i během home officu, je župan v pastelové broskvové barvě. Ta spadá do tělové palety tónů, jež stále tolik milujeme. Stylový model už nenechte narušit jinými odstíny. Aby nepůsobil moc jednotvárně, zafunguje klasické stylingové pravidlo – hra s materiály. Ten opět obstará klasika všech klasik, krajka, která dodá basic županu sexy nádech.

pr
Luxusní župan Pamela

Jeden odstín šedi

Milovnice komfortu a praktických kousků si zamilují pyžamo, které tvoří pohodlné šedé tričko a růžové kraťásky. Duo v jemných odstínech a klasických střizích vynikne díky propracovaným detailům. Top s kulatým výstřihem zdobí kapsa s výšivkou ve stylu tón v tónu. Šortky v pudrové barvě zase doplňují detaily v šedé - drobný potisk s korunkami a saténová stuha, která opět dokazuje, jak odlišné struktury jednoduše vytvoří originální model.

pr
Dámské pyžamo Queen krátké