Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Kosmetické produkty, které byste si neměli zapomenout sbalit na dovolenou

Už netrpělivě odpočítáváte dny, hodiny i minuty do odjezdu na vytouženou dovolenou? Nezapomeňte si s sebou přibalit tyto kosmetické vychytávky, které jsou pro horké letní dny jako dělané.

Promotion | 27. 06. 2019

Krásné a zdravé vlasy i na dovolené

Pro péči o suché vlasy a pro předcházení jejich vysoušení pro vás máme několik rad, které pomohou udržet vaše vlasy krásné, zdravé a plné života i na dovolené.

Keratin, hlavní stavební složka vlasu, je ničena horkem, sluneční záření oslabuje kořínky, což vede k častějšímu vypadávání vlasů, k jejich křehkosti a nezdravému vzhledu. Voda, chlor a sůl vlasy také vysušují a smývají z nich ochranný filtr, který je právě za zdravý lesk zodpovědný. Proto jim po návratu z pláže nebo od bazénu nezapomeňte dopřát kvalitní péči a výživu, která v kombinaci s vhodnou stravou a ochranou vlasů zaručeně přinese plody v podobně krásné hřívy. Vyberte si např. šampon, kondicionér a masku z přírodních produktů značky Coslys a užívejte si své lesklé a zdravé vlasy po celý rok.

Zakoupíte na: www.2nature.cz

2 Nature

Také nás zaujala nová regenerační řada na vlasy od Yves Rocher, která přináší unikátní kombinaci fruktanů z agáve a jojobového oleje pro poškozené, oslabené a lámavé vlasy. Po použití produktů z nové řady jsou vlasy regenerované, odolnější a mohou lépe čelit vnějším vlivům, a to je přesně to, co v létě naše vlasy potřebují.

yves rocher

Pořádnou dávku hydratace a výživy vlasům dopřeje Ecowell Diamond šampon BIO. Kombinace bambuckého másla a výtažků z myrty čistí, tonizuje a zaceluje namáhaný či poškozený vlas. K dostání na www.liftea.cz

liftec

Svěží a voňavá pokožka

V horku pokožka snadno ztrácí vodu a proto je důležité používat lehké, gelové krémy, které jí dodají hydrataci. Proto by vám na dovolené neměl chybět tělový gel Citrus Verbena od značky L'Occitane. Je obohacený o výtažky citrusů a organické verbeny, pokožku krásně hydratuje a zanechává ji jemně provoněnou. Gelová konzistence vám zajistí dokonalé osvěžení během horkých dnů. Stačí, když dáte produkt do ledničky a voňavé ochlazení je na světě.

Milovníci citrusů jistě ocení i osvěžující sprchový gel Citrus Verbena ze stejné řady. Jemně čistí pokožku a zanechává ji provoněnou povzbuzující vůní. Svěží vůni si můžete užívat po celý den také s Citrus Verbena Eau De ToiletteSvěží, jiskřivá a šťavnatá toaletní voda obsahuje taktéž výtažky z organické verbeny z oblasti Provence, dále grepový extrakt a esenciální olej z citronů ze Středomoří.

loccitane

Právě teď je ten pravý čas začít používat i tělový peeling. 
V létě totiž ukazujeme více kůže a tím ji i víc vystavujeme okolním vlivům. Chcete mít dokonale hladkou, rozzářenou a zdravou pokožku na celém těle? Pravidelně a důkladně exfoliujte. Díky tomu vám i déle vydrží krásné opálení.

Náš tip: Rakytníkovo-medový tělový peeling Natura Siberica výborně očišťuje a regeneruje pokožku, napomáhá chránit krásu a mládí. Ingredience, obsažené v peelingu oleje rakytníku altajského hluboce vyživují pokožku, dodávají ji příjemný pocit a jemnost. Pohankový med zvyšuje pružnost a pevnost pokožky. Organické výtažky z šalvěje působí tonizačně, napomáhají detoxikaci, dělají pokožku jemnou a hladkou.

natura siberica

Svěží pleť po celé léto

Do kosmetické taštičky si přibalte i 100% přírodní růžovou vodu Zoya Goes Pretty. Toto přírodní tonikum je skvělé k čištění pleti a odstraňování nečistot. Pokožku hydratuje, revitalizuje a posiluje její přirozenou regenerační schopnost. V dlouhém pracovním dni nebo na cestách vás příjemně osvěží. Díky praktickému balení ve spray můžete pokožce dodávat vláhu a svěžest kdykoliv a kdekoliv. K dostání na www.liftea.cz.

liftec

Dvojitou dávku péče si vaše pleť v létě určitě zaslouží. Dopřejte jí i unikátní ampule Platinum Photo Age od značky Martiderm, které chrání pokožku před stárnutím a regulují negativní dopad slunečního záření. K dostání na www.liftea.cz.

liftec