Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

Kosmetika, které věří Lucie Borhyová

Moderátorka Lucie Borhyová (34) a její maminka Alena Borhyová (55), která je projektovou manažerkou, nás nechaly nakouknout do svých kosmetických taštiček.

Redakce Marianne | 15. 06. 2013

Obě víme, že krása je i o duši

Lucie Borhyová je prototypem živočišné, sexy ženy, a to nejen na televizní obrazovce, ale i při osobním setkání. Na první pohled zaujme krásnou tváří, smyslnými rty a pochopitelně i ženskými křivkami, které jsou v reálu výrazně subtilnější, než působí v televizi – obrazovka přidává minimálně pět kilo a ramenní vycpávky u obligátních zprávařských kostýmků také udělají své. Stejnými přednostmi jako Lucie disponuje i její maminka. Mimochodem, když přišla na focení, všichni si nejdříve mysleli, že jde o Lucčinu kamarádku, Alena Borhyová totiž působí minimálně o patnáct let mladší!

Jak pečují o pleť?

„U nás v rodině ženy vždy dbaly na důkladnou hydrataci pleti, zvenku i zevnitř. Já osobně denně vypiju tři až čtyři litry čisté vody (stačí mi obyčejná, z kohoutku) a také používám hydratační krémy, které ale nutně nemusejí být nijak zvlášť drahé,“ tvrdí Alena.

Lucie hydrataci také nepodceňuje, záležet si ale dává i na odlíčení. „Moje pleť je kvůli častému líčení hodně zatěžovaná, důkladné čištění je proto naprostý základ. Vždycky se těším, až přijdu domů a všech těch nánosů make-upu se konečně zbavím. Stává se mi totiž, že musím měnit líčení i třikrát za den! Odličuji se proto postupně, v několika fázích. Nejdříve gelem ve sprše, pak si doodlíčím oči, potom následuje čisticí mléko a pleťová voda a teprve poté přijde na řadu krém.“ A jak se v civilu líčí? „Vyhovuje mi značka Benefit, mám od nich třeba Booing, korektor pod oči, který je skvěle ‚otevře‘, a také používám jejich bílý rozjasňující krém pod oči Ooh La Lift – ten si oblíbila i moje maminka. Používám ho hlavně tehdy, když moderuju společenské akce a jsem na jevišti. Když vyrážím třeba jen na nákup, tak to s líčením nepřeháním.“

Jak pečují o tělo?

„S maminkou často jezdíme na společnou dovolenou, krása je totiž i o duševní stránce. A tak si jedeme odpočinout k moři, dáváme si očistné kúry, masáže… S tou zdravou stravou to ale zase nepřeháníme, abychom si to užily, jak se na dovolené má,“ směje se Lucie.

Jak se starají o vlasy?

„Od své maminky, Lucčiny babičky, mám jeden skvělý fígl na krásné vlasy – pivo. Používám ho jako poslední oplach po umytí, vlasy nádherně vyztuží a dodá jim vysoký lesk. Nebojte, rozhodně pak nejsou po pivu cítit! Takže když s Luckou cestujeme a nechceme si sebou brát moc lahviček, jsme klidné – pivo seženeme všude!“ vypráví Alena Borhyová.

Co se jim ještě osvědčilo?

Alena chodí pravidelně na kosmetiku. „Radila mi, abych to taky zkusila, tak jsem dala na doporučení, párkrát zašla a je fakt, že to na pleti bylo opravdu znát. Teď už ale bohužel nechodím, nemám moc času a taky to pro mě není úplně relax, protože mi to až příliš připomíná dlouhé hodiny strávené v maskérně!“ říká na závěr Lucie Borhyová.


Kosmetika, které věří Lucie Borhyová