Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Kouzla s make-upem: Podívejte se, jak vnučka omladila svou osmdesátiletou babičku!

Různých beauty tutoriálů a proměn je plný internet, ale tohle tu ještě nebylo. Chorvatská vizážistka Tea Flego nalíčila svou osmdesátiletou babičku Livii jako celebritu a jejich fotky obletěly celý svět!

Ivona Šouralová | 9. 05. 2016

Když Livia požádala svou vnučku, aby ji trochu nalíčila na oslavu narozenin, nečekala, jak neuvěřitelně ji dokáže make-up omladit, ani že následně publikovanými fotkami na sebe strhne pozornost celého světa. Tea Flego, která pracuje jako vizážistka, si se svou babičkou totiž opravdu vyhrála a dopřála jí péči, kterou by nepohrdla ani Kim Kardashian – obličej „vytvarovala“ contouringem, obočí zvýraznila podle posledních trendů, perfektně zakryla zarudlou pokožku kolem očí i pigmentové skvrny a líčka prozářila tvářenkou a rozjasňovačem.

Výsledek je dechberoucí! A i když Livia vypadá opravdu trochu jako babička Kim Kardashian (ano, toho make-upu je dost a rozhodně není určený na běžné nošení), nutno přiznat, že neskutečně omládla a na některých fotografiích jí to vyloženě sekne! Co myslíte vy? Podívejte se na krátké video a do galerie.

{YouTube}https://www.youtube.com/watch?v=20RoyFU4mjg{/YouTube}

 

Zdroj: Bored Panda 

Kouzla s make-upem: Podívejte se, jak vnučka omladila svou osmdesátiletou babičku!