Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

Krása začíná hydratací

Po zimě pleť viditelně žízní po vodě, bývá vysušená a lehce se podráždí. Hydratace je proto ještě důležitější než v jiných ročních obdobích. Dopřejte kůži péči, která jí dodá vláhu!

Redakce Marianne | 21. 03. 2013

Vyzkoušejte na vlastní kůži!

Pro zdravou pleť je dostatečná hydratace naprosto klíčová. Nedostatek vody dá pokožka okamžitě najevo tím, že zčervená, vytvoří se na ní šupinky a začne působit mdle a unaveně. Kvalitní hydratační přípravek by proto měla mít v kosmetické výbavě každá žena v jakémkoli věku. Nová generace hydratačního séra od Biotherm obsahuje třikrát vyšší koncentraci unikátních regenerativních přísad řady Aquasource, díky čemuž dokáže hloubkově hydratovat a zklidnit pleť. Novinku na vlastní kůži vyzkoušely dva odlišné typy žen, byznysmenka a maminka na mateřské dovolené.

eva
Eva, 34 let

na mateřské, dcery Evelína (2 roky) a Rozárka (3 měsíce)
Péče o dvě malé děti zabírá Evě veškerý čas. „V tuto chvíli urvu maximálně hodinu denně, kdy si dopřeju klidnou sprchu nebo relax ve vaně. Pojem volný čas je pro mě momentálně naprostou neznámou,“ říká. Když si přece jen chvilku najde, zajde si zacvičit, ráda se potká i s přáteli u kávy.

 

 

Po 14 dnech testování:
„Čím déle jsem produkt používala, tím lépe jsem se cítila. Po pár dnech pravidelného nanášení jsem měla pocit, že má pleť po séru prahne jako po sklenici vody. Mám smíšenou pleť, která díky séru byla na pohled i na omak jemnější a zářivější. Oproti jiným sérům, jež jsem měla možnost vyzkoušet, jsem měla pocit, že bych si jen s tímhle klidně vystačila a nemusela bych použít žádný další krém.“

Zuzana sice ještě děti nemá, zato má ale zajímavou práci, díky které je neustále v pohybu, každý den se setkává s náročnými pracovními překážkami.
„I když jsem sérum netestovala nijak dlouho, měla jsem pocit, že jsem pro svou pleť udělala něco více,“ tvrdí Zuzana, a potvrzuje tak pocity dalších žen, které produkt vyzkoušely a ihned měly pocit hloubkově hydratované pokožky. Aby ne, když v jedné lahvičce Aquasource je čistý termální plankton, který nahradí až pět tisíc litrů termální vody!

zuzana
Zuzana, 30 let

senior manažerka pro komunikaci s klíčovými klienty
Zuzana je akční typ, denně vstává v sedm ráno, vyvenčí psa a běží do práce, už během cesty kontroluje došlé e-maily a zkoukne agendu. „Většinou se vyděsím, kolik mě toho ten den čeká. Kromě administrativy mívám až tři schůzky s prezentací,“ vyjmenovává, jak vypadá její běžné pracovní nasazení. Domů se vrací před sedmou večer a od té chvíle se věnuje svému příteli. „Vídáme se kvůli práci jen málo, proto se snažíme volný čas trávit v maximální míře společně. Navštěvujeme restaurace, díváme se na dobré filmy, hrajeme tenis nebo vyrážíme na procházky se psem,“ říká Zuzana. Občas ji trápí pocit vysušené pleti, a tak si kromě každodenní péče jednou týdně dopřává také intenzivní hydratační masku.

Po 21 dnech testování:
„Sérum je lehké, snadno roztíratelné, na kůži vytvoří příjemný, nemastný film. Nemám ráda výrazně parfémované krémy, proto jsem ocenila jeho čistou, jemnou vůni. Nadchla mě také konzistence s perlovým leskem i originální, dobře uchopitelný flakon. Sérum jsem používala ráno a večer před nanesením krému na dokonale vyčištěnou pleť, aplikace je snadná, pumpička, kterou je sérum vybaveno, ulehčí hygienické nanášení na prsty. Gel pak pomocí masáže jemně vklepávám. A výsledek? Moje pleť na místech, kde měla sklony být spíše sušší, suchá nebyla, je jasnější a rozhodně hebčí na dotek. Báječný výsledek,“ vypočítává přednosti testovaného produktu.

biotherm


Krása začíná hydratací