Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Krásné vlasy díky výtažkům z bambusu a kofeinu!

Pokud vás trápí špatná kvalita vlasů způsobující jejich padají a celkovou vitalitu, máme pro vás řešení. To nese název Pantene Miracles Grow Strong. Pečující řadu s bambusem a kofeinem, kterou si vaše vlasy okamžitě zamilují.

Promotion | 11. 05. 2020

Vypadávání a řídnutí vlasů potká v určité životní fázi většinu lidí. Ženy na tom jsou oproti mužům o něco lépe, ale přesto se jim vypadávání vlasů nevyhýbá. Může jim vypadnout až 100 vlasů denně a věřte, že to se podepisuje na jejich psychické pohodě. 

jkljflsdjfkl
Šampon na vlasy Grow Strong, 300 ml, 89,90 Kč, dm drogerie

„Hormony jsou nejčastější příčinou změn vlasů v těhotenství a vypadávání vlasů v šestinedělí. Během těhotenství je ve fázi aktivního růstu víc vlasů než obvykle. Po porodu mění hormonální změny rovnovážný poměr mezi fází růstu a vypadáváním vlasů. Zvýšené vypadávání vlasů je zcela normální. I když je tato fáze jen přechodná, může trvat celé měsíce až rok,“ Dr. Jeni Thomas PhD, vedoucí vědkyně týmu Pantene. 

Další zátěž pro vlasy představují veškeré úpravy, které vlasy podstupují. Barvení, foukání, žehlení, ale i kartáčování. To vede k jejich častému lámání a vlasy tak nedorůstají do požadované délky. Právě proto potřebují pořádnou dávku výživy, a to v podobě vlasové řady Miracles Grow Strong s výtažky z bambusu, kofeinu a biotinu.

xjsflsklůd
Obnovující keratinová maska Strong & Long, 160 ml, 129 Kč, dm drogerie

Co od vlasové péče můžete očekávat? 

Pečující přípravky plné vyživujících složek pomáhají omezovat vypadávání vlasů a chránit je před poškozením. Z bambusu čerpají vlasy pevnost a flexibilitu. Biotin, známý také jako vitamin B7, zase podporuje jejich růst, protože v těle podporuje přirozenou tvorbu keratinu, který je hlavním stavebným kamenem vlasových vláken. A kofein nejen že vzpruží naše tělo a mysl, kdykoli potřebujeme, je to i zázrak pro vlasy. Je to totiž přírodní stimulant s antioxidačními účinky, který vlasům dodá energii a zvýší jejich lesk.

Přivítejte ve svém životě zázrak, který byl speciálně vyvinut, aby vám dopřál krásné a zdravé vlasy, po jakých toužíte. Systém Pantene Grow Strong obsahuje vysoký počet výživných látek a aktivních pečujících složek. Po vyzkoušení pocítíte mnohem jednodušší rozčesávání a vaše vlasy budou krásně hladké a zářivé.

"Vlasy mají značný podíl na tom, jak se cítíte a jaké máte sebevědomí. Vypadávání vlasů tedy může ovlivnit, jak se cítíme na veřejnosti. Věříme, že vlasy jsou více než jen o vzhledu. Proto neustále pracujeme na hledání nových způsobů, aby vlasy vypadaly skvěle,“ doplňuje Dr. Jeni Thomas PhD, vedoucí vědkyně týmu Pantene. 

jxsajfsklfj
Posilující maska na vlasy Roots Awakener, 100 ml, 239 Kč, dm drogerie

Řada obsahuje šampon a kondicionér, obnovující keratinovou masku, posilující masku ve spreji ke kořínkům a bezoplachový proteinový balzám. Vlasy se po umytí mnohem jednodušeji rozčesávají, jsou hladké na dotyk a oslnivě zářivé.

Pečující přípravky svým složením pomáhají vytvořit optimální podmínky pro lepší růst vlasů a snižují jejich vypadávání až o 96%.  

jdlkskflskld
Kondicionér na vlasy Grow Strong, 300 ml, 89,90 Kč, dm drogerie

Dopřejte si vlasy jako korunu krásy, dopřejte si Pantene Miracles Grow Strong – teď dostupné v síti prodejen dm drogerie markt.