Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Krásný podzim s perlami od Apartu

Info ikona
Apart

Perly – tajuplné drahokamy, které vytvořila sama příroda. Jsou milovány a obdivovány již celá staletí. Pokládají se za symbol jemnosti, elegance a nadčasovosti. Není tedy divu, že si je oblíbila dokonce i vznešená královská rodina. Nemějte ale strach, tento klenot si můžete nyní dopřát i vy! Klenotnictví Apart ve své nabídce připravilo více než 500 šperků s krásnými perlami.

Promotion | 20. 10. 2020

Rozmanitost perel je nekonečná. S těmito nestárnoucími a elegantními doplňky můžete vyrazit kamkoli. Jsou vhodné pro každodenní nošení i jako výjimečný šperk na slavnostní událost. Vypadají fantasticky samostatně, ale také v kombinaci s třpytivými diamanty a jinými drahými kameny. Apart vás překvapí hned několika nabízenými variantami šperků. Půvab a něžnost nechybí u klasického, moderního ani minimalistického provedení.

Krásná bílá barva perel navíc vytváří dokonalý podzimní doplněk, který skvěle podtrhne všechny zemité barvy oblečení, které u nás v těchto dnech převládají.

Nadčasové perly Apart

Do práce i za zábavou

S perlami neuděláte chybu nikdy. Můžete s nimi vyrazit do práce, na rande nebo třeba na kávu s nejlepší kamarádkou! Budou výborným společníkem pro každý den, ať už se rozhodnete dělat cokoli. Klasické, moderní i ty extravagantní kousky vás prostě ohromí. Náušnice, náhrdelníky s přívěsky i prsteny tvoří kouzelné soupravy.

Cit pro detail

Šperky s perlami Apart jsou propracovány do toho nejmenšího detailu. Všichni milovníci minimalismu si zde přijdou na své. Jemné stříbrné a zlaté ozdobné kuličky se opakovaně objevují na mnoha špercích. Bílá perla v kombinaci s pronikavě studeným stříbrem či naopak hřejivě žlutým zlatem vytváří naprosto výjimečný výsledek, díky kterému dostávají náušnice, náramky i náhrdelníky vícerozměrný charakter.

Apart

Mimořádná příležitost

Přemýšlíte, jaký doplněk zvolit na výjimečnou událost, jako je například oslava či svatba? Zlaté šperky jsou bezkonkurenčně nejlepší volbou. Jestliže jste příznivci spíše klasiky, vezměte si na sebe nenápadný náhrdelník a náramek s perlami a filigránovým zdobením. Pokud se však chcete blýsknout, měly byste sáhnout po perlových špercích zdobených nádhernými diamanty, jejichž třpyt neunikne nikomu ve vašem okolí.

Nadpozemská krása, nenapodobitelná jemnost a elegance. To vše v sobě skrývají perly, které zbožňujeme již po celé generace. Nezáleží na tom, zda preferujete moderní nebo spíše ležérní styl, s perlovými šperky nikdy nešlápnete vedle.