Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Které Sì jste vy?

Giorgio Armani vzdává hold všem moderním ženám, které se nebojí být samy sebou. Jste ženou SÍ Eau de Parfume nebo SÍ Passione Eau de Parfume?

Promotion | 8. 10. 2018

S vůní Si Passione vzdává Giorgio Armani hold nejen své múze a hollywoodské herečce Cate Blanchett. Ta ztělesňuje ženu Sì už od uvedení vůně v roce 2013! Ovšem Si Passione Eau de Parfume je oproti klasické Sì jiná. Passione je vášnivá, plná ženskosti, energie a života stejně, jako Cate Blanchett.

Čemu byste řekla ano (Sì)? Nežné SÍ Eau de Parfume nebo vášnivé Si Passione?

SÍ Eau de Parfume vyzařuje jemnost a sílu zároveň. Je ódou na krásu ženy, která je v každé situaci šarmantní, nezávislá a její elegance působí na vše jako magnet. Stejně jako vůně Giorgio Armani. SÍ Eau de Parfume voní po rybízovém nektaru, moderním pojetí chypre a světlém dřevu. Si Passione se zrodila ze stejného rukopisu, přesto si však nese svou jedinečnost. Nová verze Sì přináší neodolatelné spojení vášně, síly a nezávislosti duše. Kombinuje intenzivní vanilku s květy růže, otočníku a jasmínu. Vytváří tak smyslnou, ovocnou a květinovou vůni. Které Sì jste vy?

jhjshfjdhgkj
Cate Blanchett se stala tváří SÍ Eau de Parfume v roce 2013

Sì Passione má kromě Cate Blanchett dvě nové múzy - britskou modelku s ghanskými kořeny Adwoa Aboah, která se stala inspirací pro novou generaci žen a portugalskou modelku a andílka Victoria's Secret, Saru Sampaio.

Adwoa Aboah založila organizaci, která nese název „Gurls Talk“. Tato organizace má za cíl vytvořit online platformu pro mladé ženy, které by se mohly otevřeně dělit o svoje zkušenosti v bezpečném prostředí. Pomáhá jim najít sílu se ozvat a propaguje myšlenky komunity a péče o sebe samu.

xknskcnksan
Adwoa Aboah

„Je mi velkou ctí, že jsem dostala příležitost stát se součástí kampaně Sì Passione. Podle mého názoru totiž výstižně představuje svět "kolem žen", které jsou zranitelné i silné…ale také elegantní ve stylu Armani.“

Adwoa Aboah

Ve svých sedmadvaceti letech patří portugalská kráska Sara Sampaio mezi nejvyhledávanější modelky současnosti. Pravidelně se objevuje na nejprestižnějších obálkách časopisů a chodí na molech nejsledovanějších módních přehlídek.

Sara vyniká neutuchajícím optimismem, nakažlivým úsměvem a obrovskou joie de vivre, která z ní doslova tryská. Její radostná a svobodná duše překypuje energií a vítá život s otevřenou náručí. V červnu 2016 spojila síly s asociací American Society for the Prevention of Cruelty to Animals (ASPCA), aby podpořila pomoc zvířatům bez domova.

sdhsjdskad
Sara Sampaio

„Giorgio Armani je značka, ke které jsem vždycky měla blízko, protože ve mně budí důvěru. Je velmi ženská, silná a vždy elegantní. Ženy Armani velmi dobře vědí, kým jsou, a to je pro mě hodně inspirativní.“

Sara Sampaio