Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Které slavné ženy mají styl?

Některé z nich platí za stylové ikony, jiné se konečně našly a proměnily se v krásné labutě. Je jich pět a všechny mají nezaměnitelný styl. Inspirují celý svět, odkoukejte od nich ty správné fígle i vy!

Redakce Marianne | 19. 01. 2013

Není překvapení, že z pěti žen, které vědí, co si obléct, aby vzbudily náležitou pozornost, jsou dvě modelky. Liší se však věkem a každá z nich je úplně jiná. Navíc máme radost z toho, že obě jsou Češky!

Eva Herzigová

Jak je možné, že je Eva i ve svých devětatřiceti stále na vrcholu? Aktuálně ji můžete vidět v kampani italské značky Prada. Zbořila zaběhnuté klišé, že mateřství rovná se pro modelku konec kariéry. Nyní dokonce čeká svého již třetího potomka! My jen dodáváme, že stejně jako Eva samotná zraje i její styl. Naposledy nás okouzlila na podzim loňského roku, kdy přijela na slavnostní otevření klenotnictví Chopard.

1072178-img-eva-herzigova

Karolína Kurková

Každá modelka má k módě přirozeně blízko. Karolína Kurková však ještě mnohem blíž! Neunikne jí žádný trend (naposledy to byly například tenisky na platformě od návrhářky Isabel Marant) a pečlivě si mezi nimi vybírá. Absolutním hitem loňského roku pak byl Karolínin blyštivý outfit s turbanem od Rachel Zoe.

271723-model-karolina-kurkova-arrives-at-the-metropolitan-museum-of-art-costu

Emma Stone

Tahle holka se opravdu nebojí ničeho! Barvu vlasů střídá jako na běžícím pásu, a stejně tak šaty od známých návrhářů. Zatímco na loňském udílení Zlatých glóbů se ukázala blond v meruňkových šatech Calvin Klein, letos se vrátila k ryšavě hnědým vlasům a zazářila ve vínové róbě Lanvin. Baví nás také její pánský styl, který Emmě velmi sluší.

147383131

Blake Lively

Novou tváří Gucci je dlouhonohá krasavice Blake Lively. Jako jedna z mála blondýnek se nebojí vyrazit ve výrazných barvách, mezi které patří i žlutá. Také velmi ráda ukazuje svoje štíhlé nohy v krátkých mini. Zná však tu správnou míru, a tak krátké sukně kombinuje se zahalenějším vrškem.

a_4x-vertical

Zooey Deschanel

Dvaatřicetiletá herečka nikdy nepatřila mezi stylové ikony. Jedni její styl nazývají „holka od vedle“ a druzí jí vyčítali její silnější stehna. V uplynulém roce nám ale Zooey udělala radost. Je vidět, že zřejmě dala na rady stylistů a směle vykročila směrem k eleganci. Tuto proměnu zvládla i bez toho, že by jí to ubralo na osobitosti. Je to stále ta naše milá Zooey, co si libuje ve zvláštních kombinacích, a my ji za to milujeme!

zooey-deschanel-espy-awards-2012-red-carpet-01

Podívejte se do galerie, jak to našim pěti vybraným ženám sluší!

Které slavné ženy mají styl?

Související články

Móda

<span>Slavná stylistka radí: Jak efektivně vytřídit šatník a znovu se radovat z oblečení?</span>

Slavná stylistka radí: Jak efektivně vytřídit šatník a znovu se radovat z oblečení?

Móda

<span>Trend léta 2024: Ani modré džíny, ani černé kalhoty. Letošní léto patří krémovým modelům</span>

Trend léta 2024: Ani modré džíny, ani černé kalhoty. Letošní léto patří krémovým modelům

Móda

<span>Kožená saka i šaty ve stylu Kate Moss: 5 trendů z 90. let, které hlásí comeback</span>

Kožená saka i šaty ve stylu Kate Moss: 5 trendů z 90. let, které hlásí comeback

Móda

<span>Nadčasové trenčkoty, zdobené korzety i vysoká krejčovina. Co nás nadchlo na MBPFW?</span>

Nadčasové trenčkoty, zdobené korzety i vysoká krejčovina. Co nás nadchlo na MBPFW?