Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Kupte si šaty z královské svatby!

Victoria Beckham vypadala na svatbě Meghan a prince Harryho skvěle. Šaty, které měla na sobě, sama navrhla. Zájem o ně byl tak obrovský, že je zařadila do nové kolekce. Na e-shopu si je teď můžete pořídit i vy.

Karolína Peřinová | 25. 07. 2018

Victoria se nedržela tradičního dress codu a oblékla si tmavou barvu. Přesto jí to neuvěřitelně slušelo. Když budeme vzpomínat na královskou svatbu a na nejlépe oblečené svatebčany, ona se nám vybaví mezi prvními. Není divu, že její šaty zvedly vlnu pozitivních ohlasů a dotazů, jestli budou součástí další kolekce. Zájem byl tak obrovský, že se na ně musela vytvořit čekací listina. Victoria dokonce popohnala produkci, a tak se všechny čekatelky vysněných šatů dočkaly.

Victoria

Šla jsem na velice výjimečnou svatbu. Chtěla jsem si obléct něco ženského, vhodného, ale zároveň šmrncovního. Tyto šaty byly skvělou volbou. Celý den jsem se v nich cítila skvěle a věděla jsem, že je chci zařadit do prodeje.“ uvedla Victoria.

Šaty ale mají jednu vadu na kráse. Tou je jejich cena, stojí totiž 1 495 liber (asi 43 000 Kč). Pro mnoho žen to nebyla žádná překážka. Když se spustil jejich prodej, byly ihned pryč. Nyní jsou na e-shopu opět dostupné. Příští rok se dokonce můžeme těšit na jejich verzi v červené a krémové barvě.

 

ČTĚTE TAKÉ: 23 momentů, kdy se Victorii a Davidovi Beckhamovým podařilo sladit outfity do puntíku