Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

KVĚTNOVÁ MARIANNE JE TU!

Květen máme v naší redakci nejraději. Je plný voňavých kytek, hřejivých slunečních paprsků a dobré nálady. Tak jako květnová Marianne!

Anonymous | 19. 04. 2018

Nové číslo Marianne přináší spoustu inspirace, zajímavých tipů a rozhovorů. Do svého života vás vpustí herečka Petra Hřebíčková nebo herec Štěpán Benoni. Jak prožívají mateřství vrcholové sportovkyně prozradí olympijské medailistky i naše nejlepší primabalerína.  

Květen ovládl i naše módní stránky. Přinášíme vám stylovou inspiraci plnou nadčasového a výsostně ženského květinového vzoru, najdete zde elegantní outfity pro každý věk nebo 10 nápadů pro pracovní šatník.

Nechybí ani kosmetické noviny a další oblíbené rubriky o cestování, rodině a jídle. Mimochodem, v květnu budou Manželé v kuchyni vařit na zelené vlně, v hlavní roli: Bylinky a zelenina. 

Květnová Marianne toho přináší mnohem víc!

SOUTĚŽ: Den matek s TOUS

květnová Marianne

Marianne vyhlašuje společně se značkou TOUS soutěž pro dcery, které chtějí své mamince připravit nezapomenutelný Den matek. Svěřte se nám s tím, co na své mamince oceňujete a za co byste jí chtěla poděkovat, napište osobní vzkaz! Vyhrajte díky tomu šperk dle vlastního výběru pro sebe a svou maminku, každý v hodnotě 5000 Kč. Soutěžíme od 19. dubna - 5. května 2018. Soutěžní formulář a podmínky najdete v článku SOUTĚŽ: Den matek s TOUS na www.marianne.cz. 

PETRA HŘEBÍČKOVÁ: Když si něco přejete, ono to přijde

květnová Marianne

Za pracovní nabídky jsem ráda. Pomáhají mi být na mateřské v klidu, že jsem neupadla v zapomnění," říká herečka Petra Hřebíčková (38). Petra měla být původně účetní, stejně jako její maminka. Jenže pak začala v Hodoníně chodit do ochotnického spolku, a bylo rozhodnuto. Jde z role do role a kariéru jí nezbrzdily ani dvě malé děti v krátkém časovém odstupu. Velký rozhovor s touto sympatickou herečkou najdete v nové Marianne! 

ŠTĚPÁN BENONI: Raději sekat dříví, než se v sobě babrat

květnová Marianne

Herec Štěpán Benoni (33) si momentálně užívá popularitu, ale zažil i dobu, kdy přemýšlel, co dělat dál. Momentálně má diář má zaplněný na dva měsíce dopředu a natáčení Ordinace v růžové zahradě II prokládá dalším seriálem a hraním ve Studiu DVA. 

40 je nových 30. Nebo ne? 

květnová Marianne

Když vidíte fotku herečky Reese Witherspoon (41) s nejstarší dcerou Avou (18), asi vás napadne, že vypadají spíš jako sestry než matka s dcerou. Čtyřicátnic i padesátnic, které vypadají báječně a mají tah na branku, jako by jim bylo dvacet nebo třicet, přibývá. I proto stále častěji slýcháme, že čtyřicet je nových třicet. Lze ale věk opravdu obelstít? To se dočtete v nové Marianne. 

JÍZDA MARIANNE s Radkou Třeštíkovou

květnová Marianne

S novým číslem vašeho oblíbeného magazínu přijíždí i nová Jízda Marianne a věřte, že tuhle trojici na silnici nepřehlédnete. Zářivě modré MINI Cabrio, rozesmátá moderátorka Ivana Kulhánková a rudovlasá Radka Třeštíková, jedna z našich nejprodávanějších spisovatelek a členka slavné rodiny Třeštíkových, vás zvou na projížďku! Vyrážíme 19. dubna 2018 na www.marianne.cz!  

Užijte si květen s Marianne!