Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

Květnová Marianne právě v prodeji!

Květen je měsíc lásky a nejen té partnerské, ale také mateřské. I květnová Marianne vzdává hold matkám a všem silným ženám, které nás inspirují, baví a motivují k cestě za vlastními sny.

Anonymous | 20. 04. 2017

"Lidí se nebojím, bojím se někdy jen sama sebe," říká naše hvězda na obálce Aneta Langerová a mimo jiné prozrazuje, proč je její tvrdohlavost nebezpečná a jak našla radost ze stárnutí. 

Druhou květnovou neděli slavíme Den Matek. Matky, babičky a dcery jsou hlavními hrdinkami článku Kláry Mandausové 3 generace. Nahlédněte do života čtyř slavných rodin, Geislerových, Obermanových, Zielinských a Mandausových a odhalte, jak každá generace vnímá tu před ní i po ní. 

"Aféra s nemanželským dítětem přišla v nejhorší možnou dobu," svěřuje se hejtmanka Jaroslava Pokorná Jermanová. O svém soukromí a hlavně o tom, jak je těžké být ženou v politice, se rozpovídala v článku Žena mezi muži. 

"Hodý člověk je často nespolehlivý, protože je hodný na všechny," říká osobní kouč Jaroslav Homolka v článku Zkrocení hodné ženy, kde se dozvíte, že být hodná holka se často nevyplatí. Naopak vám to může hodně zkomplikovat život.

S Rodinou na cestě se podíváte do francouzské Provence a nechybí ani oblíbený Zápisník manželky, matky a macechy tentokrát na téma Sirény a jogurt

Nechte se inspirovat hravou módou na pozadí Matějské poutě a poradíme vám, jak nosit plisé.

Květnové večery lákají na rande. Překvapte svou drahou polovičku fantastickými recepty Terezy Willoughby a pochutnejte si například na hovězím na burgundský způsob, falafelových koulích s hummusem a jako dezert si dejte clafoutis, který chutná jako pečená palačinka, nebo vyzkoušejte minicheesecaky s jahodovým mramorováním. 

Krásné květnové čtení přeje redakce Marianne! 


Vyfoťte na Instagram, jak nejraději čtete svou Marianne a přidejte #mojemarianne. Vaše příspěvky budeme sdílet na našem Instagramu a Pinterestu. 


 

5 slides, created on 20/Dub/2017 - 06:00:58