Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Marianne bydlení

Letní dvojčíslo Marianne Bydlení je právě na stáncích!

Začíná čas dovolených a zaslouženého odpočinku a vy si ho můžete zpříjemnit zbrusu novým dvojčíslem Marianne Bydlení s rozkvetlou zahradní hostinou na obálce a spoustou inspirativních nápadů uvnitř. Na co se můžete těšit?

Redakce Marianne | 22. 06. 2016

 

V oblíbených proměnách vám designérka Janka Murínová ukáže, jak si můžete rozšířit bydlení v činžovním domě o vkusně zvelebený společný dvorek. Designérka Andrea Beranová zase proměnila dětský pokoj, kde bydlí třináctiletý fotbalista Tom, ve studentský. Ve třetí proměně vás pak zavedeme do jednoho pražského domu, v němž si manželé za pomoci architektonického studia Mooza nechali předělat koupelnu a WC.

Celé léto můžete čerpat inspiraci z našich nápadů. Stylistka Markéta Zindulková vám poradí, jak si z obyčejných skleněných lahví vyrobit designové vázy, ve kterých se budou krásně vyjímat jak luční, tak zahradní květiny nebo jak vdechnout nový život starému zahradnímu lehátku. 

Toužíte po zahradním altánku? Inspirujte se nápadem keramičky a blogerky Zuzany Morkusové. Na své zahradě si postavila letní altán s vůní mořských dálek. Dále vás pozveme do květinového ráje – zahrady ve Vidimi na Kokořínsku, jež vám učaruje nadýchanými květy hortenzií a krásným jezírkem.   

V tipech našich redaktorů najdete tspoustu vychytávek na prázdniny. Třeba romantický kostní porcelán, osušky na pláž i zahradní houpací sítě! V rubrice servis vám pak poradíme, jakou klimatizaci so pořídit, abyste se v horkém létě příjemně zchladili a která sprcha je vhodná i na balkon.

 

Mějte krásné léto!