Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Letní sezóna se blíží, je na čase vybrat si nové plavky!

Sotva skončila zima a za chvíli už tu bude čas letních dovolených a víkendů strávených u vody. Právě nyní je to období, kdy značky představují nové kolekce plavek a pozadu samozřejmě nezůstala ani Calzedonia. Velkolepá Summer Show proběhla v italské Veroně a my vám nyní ukážeme, z jakých kousků můžete začít vybírat.

Eliška Vrbová | 15. 04. 2018

Show plnou světel a speciálních efektů si samozřejmě nenechaly ujít světové, italské, ale i české a slovenské celebrity. Do Verony na Calzedonia Summer Show zavítaly hvězdy sociálních sítí Zorka Hejdová, Zuzana Stráská a Tatiana Žideková. V galerii můžete nahlédnout do zákulisí příprav celé přehlídky a prohlédnou si i několik úchvatných záběrů přímo z pódia.

#CalzedoniaSummerShow

Květinové potisky, volánky, proužky, zářivé barvy a retro střihy - taková je nová kolekce plavek od italské značky Calzedonia. Inspirace osmdesátými lety se nezapře, stejně však aktuální trendy, jako jsou průstřihy či transparentní detaily. Horkou novinkou v plavkové kolekci je samet, který se u Calzedonie objevuje vůbec poprvé. Na své si tedy přijdou milovnice trendů, ale i jednobarevné klasiky. V galerii si můžete všechny modely prohlédnout, my rovnou říkáme, že jsme se zamilovaly do těch proužkovaných!

Calzedonia představila také první limitovanou edici plážové módy. Kolekce zahrnuje patery bikiny a troje plavky vcelku. Tyto modely lze jednoduše kombinovat i s džíny nebo sukní. Počínaje jejím představením na přehlídce je v prodeji ve vybraných obchodech a online. Už nemusíte dlouze čekat, až budou vytoužené kousky z přehlídky k dostání, pořiďte si je právě teď! 

Nové kolekce plavek Calzedonia SS18

Související články

Móda

<span>Slavná stylistka radí: Jak efektivně vytřídit šatník a znovu se radovat z oblečení?</span>

Slavná stylistka radí: Jak efektivně vytřídit šatník a znovu se radovat z oblečení?

Móda

<span>Trend léta 2024: Ani modré džíny, ani černé kalhoty. Letošní léto patří krémovým modelům</span>

Trend léta 2024: Ani modré džíny, ani černé kalhoty. Letošní léto patří krémovým modelům

Móda

<span>Kožená saka i šaty ve stylu Kate Moss: 5 trendů z 90. let, které hlásí comeback</span>

Kožená saka i šaty ve stylu Kate Moss: 5 trendů z 90. let, které hlásí comeback

Móda

<span>Nadčasové trenčkoty, zdobené korzety i vysoká krejčovina. Co nás nadchlo na MBPFW?</span>

Nadčasové trenčkoty, zdobené korzety i vysoká krejčovina. Co nás nadchlo na MBPFW?