Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

Líčení pro sychravý podzim. Krok za krokem

Hledáte zajímavý tip na podzimní make-up? Zkuste look s názvem Crazy in Love od značky Alcina, kterou vytvořil jejich dvorní vizážista Manh Dung Nguyen. Budete vypadat velmi žensky a svůdně!

Soňa Kotulková | 26. 10. 2014

A jak postupovat? 

1. Nejprve pleť vyčistěte a naneste na ni podkladový krém. Nedokonalosti ‚zamaskujte‘ rozjasňovacím korektorem a celou pleť sjednoťte přirozeným, tekutým make-up. Pak vše zafixujte pudrem.

2. Potom se zaměřte na obočí – zvýrazněte jeho tvar i barvu pomocí hnědé tužky.

3. Na celé pohyblivé víčko aplikujte bronzový oční stín a pak oko ve vnitřním a vnějším koutku dostínujte pomocí tmavšího, tmavě hnědého nebo vínového stínu, vnější koutek můžete barvou protáhnout do tvaru kočičího oka, které vypadá velmi svůdně. Perleťový oční stín, například Miracle Shadow Pearl Alcina, aplikujte přes oční záhyb až k obočí.

4. Podél horní linie řas naneste švestkový oční stín v tužce. Vnější dvě třetiny silněji vystínujte.

5. Pomocí tekuté černé oční linky vytvořte nad horní linií řas intenzivní linku. 

6. Na spodní víčko a do vnitřního koutku naneste prosvětlující tužku v krémové barvě. Podél spodního okraje řas aplikujte zvýrazňující černou kajalovou tužku.

7. Spodní linii řas vykreslete pomocí švestkového stínu a jemně ji směrem dolů vystínujte. 

8. Řasám dodejte objem řasenkou.

9. Kontury rtů orámujte tužkou a naneste ji také na rty – rtěnka tak déle vydrží. Na celou plochu rtů pak aplikujte tónující rtěnku ve fuchsiovém odstínu.

10. Pod lícní kosti naneste bronzer a tvář tak vymodelujte.