Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

LISTOPADOVÁ MARIANNE PRÁVĚ V PRODEJI!

Info ikona
Listopadová Marianne

Je to dvacet let, co vyšla první Marianne! Bylo to právě listopadové číslo s Michelle Pfeiffer na obálce, pamatujete? Zavzpomínejte a oslavujte s námi!

Karolína Peřinová | 15. 10. 2020

Co by to bylo za narozeniny bez překvapení. Slavíme sice my, malou pozornost ale dostanete vy! S listopadovou Marianne získáte i tekutou rtěnku nebo lak na nehty od značky Catrice.

Je nám ctí, že na narozeninové obálce máme modelku Andreu Kalousovou! Ta v Marianne není žádným nováčkem, protože se stala tváří letošních Dnů Marianne. V rozhovoru vypráví o svých zkušenostech z pořadu Tvoje tvář má známý hlas, o vztahu s Kamilem Bartoškem alias Kazmou i o práci influencerky. Také vám přinášíme exkluzivní rozhovor s Vlastinou Svátkovou, která se aktuálně rozvádí. Prozradí vám své tipy, jak takové těžké životní období ustát.

V rámci oslav dvacátých narozenin napsala do listopadového čísla první šéfredaktorka Marianne Mirka Zlatníková dopis. Jak na časopis vzpomíná? Se svým originálním přáním nechybí ani spisovatel Robert Fulghum.

Již tradičně patří listopadové číslo Úžasným ženám. Každoročně vybíráme několik žen z Česka i zahraničí a sdílíme s vámi jejich inspirativní životní příběhy. Tentokrát se můžete těšit např. na Radku Třeštíkovou, Martinu Viktorii Kopeckou, Agniezsku Holland, Sannu Marin a další!

V módě se věnujeme nezbytnostem podzimního šatníku i staronovému trendu kožených kabátů. Jak je nosit vám poradí sám módní návrhář Jan Černý. V sekci krása se dozvíte, jak po ránu dopřát vaší pleti pořádnou vzpruhu i to, co se s ní děje v noci.

V listopadové Marianne také najdete speciál o cestování, kde vám představujeme nejkrásnější místa v Česku. Objevujte s námi místa, která nás vzala za srdce.

Milé čtenářky, děkujeme vám za přízeň a doufáme, že tu spolu budeme ještě dalších dvacet let! Užijte si narozeninové čtení i krásný podzim.

Vaše redakce Marianne

 

Andrea Kalousová: Krásná holka od vedle

Letos na podzim se před Andreou neschováte. Díky celostátní kampani na Dny Marianne byla vidět na kaž­dém rohu, na Instagramu ji sleduje téměř 300 000 lidí a kromě toho každý týden vystupuje v televizní soutěži Tvoje tvář má známý hlas. Co vše nám v rozhovoru prozradila o svém životě?

Info ikona
Andrea Kalousová

Vlastina Svátková: S mužem se rozcházíme, ale vím, že to zvládnu

Má za sebou mentální anorexii a nelehké vztahy. O  všech těchto zkušenostech otevřeně mluví. „Nestydím se za to, kým jsem,“ říká. V rozhovoru také prozrazuje to, jak ustát rozvod.

Info ikona
Vlastina Svátková

Jak jsme se zamilovali do Plzně

Jestli je nějaké české město aktuálně opravdu cool, je to Plzeň. Zdaleka tu nenajdete jen pivovar a rodinami zbožňovanou Techmanii, ale také do dálek vonící pražírny kávy, vyhlášené uzenářství nebo hravé Depo 2015.

Info ikona
Plzeň

Aby vás práce bavila…

Přesčasy v práci a vyšší plat, nebo méně peněz a pohoda? S postupujícím věkem více přemýšlíme, za co směňujeme čas. Ne každý má to štěstí, že dělá práci, která ho naplňuje. Pokud cítíte, že by to chtělo změnu, čtěte dál…

Info ikona
Aby vás práce bavila...

Už nikdy nebudu mít sex

Strie má skoro každý a  břicho se po porodu časem vrátí do normálu. A do normálu se časem vrátí i sex. Tomu se ale autorce článku ze začátku nechtělo moc věřit. Je to opravdu tak, že s příchodem dětí se ze vztahu vytratí sex? A co s tím?

Info ikona
Sex po porodu